Naslovnica ŽIVOT 15 načina da sravnite stomak

15 načina da sravnite stomak

B3H3KA Mid adult woman measuring her waist

[adsenseyu2]

Skidanje viška sala sa stomaka zahteva težak trud, međutim, postoje stvari koje vam mogu pomoći da izgubite kilograme sa ovog područja.

Ovo su 15 saveta za učvršćivanje stomaka:

Vreme je za brzi hod

Predložite prijateljici brzi hod. Treniranje u društvu donosi veće šanse da se držite programa.

Radite kardio trening

Ako ste i dalje odlučni da skinete naslage sa stomaka, aerobik je put kojim dalje treba ići. On sagori više kalorija nego teretana.

Pojačajte zdravu ishranu

Na svakih 10 miligrama vlakana koje svakodnevno unosite, vaše telo će unositi skoro 4% manje masti. Veliki izvor vlakana uključuju sveže voće i povrće, pasulj i žitarice.

Ne čekajte u redu za hranu

Nemojte se plašiti da budete preduzimljivi kada ste u restoranu. To će značiti generalno kraće vreme čekanja da stigne vaša omiljena hrana tako da nećete osećati glad i prejedanje.

Radite trbušnjake

Lezite sa rukama raširenim na dole i nogama savijenim pod uglom od 90 stepeni, tako da su vam stopala na podu. Odižite trup.

Spustite svoju desnu nogu na pod, držeći ramena čvrsto, onda opet podignite nogu. Ponovite i do 20 ponavljanja.

[adsenseyu4]

Usisavanje kuće kao rekreacija

Usisavanje zapravo pruža veliki trening za vaš stomak, pogotovo ako zategnete trbušne mišiće dok to radite. Dobićete čistiju kuću i tanji struk!

Čuvajte se soli

Previše soli u ishrani će izazvati da se zadrži više tečnosti što doprinosi većoj težini zbog vode. Pazite na unos soli.

Prepustite se avokadu

Avokado je bogat mono nezasićenim masnim kiselinama koje će zaustaviti šećer u krvi i sprečiti taloženje masnih naslaga.

Preskočite gazirana pića

Kalorije koje dobijate od gaziranih pića obično završe na stomaku. Zamenite mineralnom vodom ili nezaslađenim ledenim čajem.

Izbegavajte alkohol

Previše alkohola u ishrani može podići nivo kortizola, što može poslati mast pravo na stomaku.

Veslanje kao vid zabave

Vožnja kajakom pruža veliki trening stomačnim mišićima kao i gornjem delu tela takođe! Na leto isprobajte ovaj vid zabave.

Jedite seme suncokreta

Suncokreti su takođe veliki izvor mononezasićenih masti i dodajte ih vašoj ishrani ili ih jednostavno dodajte vašem jelu.

Zatezanje stomaka

Uvlačite stomak dok hodate ili radite kućne poslove. Ovo je jednostavan način da se podigne mišićni tonus dok obavljate kućne poslove.

Uključite ribu u ishranu

Losos i druge ribe su dobar izvor omega-3 masnih kiselina, koje vam takođe pomažu u ratu protiv masti. Pokušajte da dobijete nekoliko ribljih obroka nedeljno.

Hidratacija

Dobra hidratacija čuva vaš metabolizami omogućava da funkcioniše vaše telo bolje..Takođe je potrebno više vode ako radite van.

Webtribune.rs

[adsenseyu2]