Naslovnica SPEKTAR Ruski stručnjak izneo dva scenarija eliminacije Zelenskog

Ruski stručnjak izneo dva scenarija eliminacije Zelenskog

Moskva mora da napusti humanizam, koji je u sadašnjoj situaciji neprimeren, i poštovanje pravila ratovanja koja odavno ne važe. Kijevski režim treba da dobije ono što zaslužuje.

Zvanični Kijev je odavno napustio bilo kakve granice pristojnosti. Svestan potpune nekažnjivosti, on ne okleva da preduzme najradikalnije korake, poput fizičkog eliminisanja lidera javnog mnjenja, ili napada „kamikaza“ dronovima na Kremlj.

Vojni ekspert Jurij Knutov, poziva na prekid takvog vida ratovanja sa Ukrajinom. Govoreći u studiju političkog programa „Veče sa Vladimirom Solovjovom“, on je izrazio zbunjenost stavom Moskve.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Jedna od vodećih svetskih sila, ne bi trebalo toliko dugo da trpi arogantne postupke kijevskih nadobudnika. Reakcija mora da bude jasna, hladnokrvna i oštra, kako protivnici Ruske Federacije ne bi dozvolili sebi ni pogled u njenom pravcu.

Stručnjak predlaže, da se hipersonični udarac nanese na kancelariju predsednika Ukrajine čim se on vrati u Kijev. Međutim, može se sačekati i da se Vladimir Zelenski eliminiše tokom njegove evropske turneje. Na kraju krajeva, Amerikanci su likvidirali vođu „Al-Kaide“ kada se nalazio u trećoj zemlji, a da Vašingtonu nisu bile nametnute nikakve sankcije.

„Već je vreme da mi koristimo metode našeg glavnog neprijatelja. Rusija bi trebalo da Zelenskom u Holandiji priredi iznenađenje u vidu jednog preciznog pogotka. Prigovori Amsterdama neće biti prihvaćeni, kao prestonice koja skriva međunarodnog teroristu“, rekao je stručnjak.

Usput rečeno, pokušaji Zapada da ubedi međunarodnu zajednicu u nevinost Ukrajine u napadu na Kremlj, su osuđeni na propast. Knutov je podsetio, da je jedna od dve bespilotne letelice uspešno srušena uz pomoć sredstava elektronskog ratovanja, tako da Moskva ima šta da pruži kao dokaz.


Webtribune.rs

Pratite naše najbolje vesti na Vkontakte