Naslovnica ŽIVOT „Imao sam rak prostate u 4. stadijumu, evo kako sam se izlečio“...

„Imao sam rak prostate u 4. stadijumu, evo kako sam se izlečio“ – VIDEO

vernon dzonson

Vernon Džonston

[adsenseyu2]

Vernon Džonston, uspeo je da se izleči od raka prostate u 4. stadijumu, koji je čak metastazirao u njegovu koštanu srž, koristeći samo sodu bikarbonu i melasu. Ipak, lekari vam nikad neće reći da je to moguće.

Savet njegovog brata

Kada je Vernon dijagnostikovan s rakom, njegov brat Lari mu je rekao da pokuša da poveća pH vrednost u svom organizmu, pošto rak ne može da napreduje u alkalnoj sredini. Lari je Vernonu preporučio cezijum-hlorid, kako bi se pH vrednost u njegovom organizmu povećala.

Vernon nije išao ni na kakve specijalne tretmane. On je optimistično naručio cezijum-hlorid, ali se ta supstanca zagubila u pošti. Obzirom na to da nema puno vremena, Vernon je potražio nešto drugo pomoću čega može da podigne pH vrednost.

[adsenseyu4]

On je zatim otkrio lek koji se pravi od sode bikarbone i javorovog sirupa. Pošto nije imao javorov sirup u kuhinji, odlučio je da iskoristi melasu. Bio je odlučan u tome da ubije rak pre nego što on ubije njega.

Vernonovi čudesni rezultati

Vernon je zapisivao svoj tretman u dnevnik. On je tamo ovekovečio svoju borbu sa rakom, zapisujući protokol koji je koristio, a koji je podrazumevao ishranu koja podstiče alkalitet, minerale, vitaminske suplemente i puno sunčeve svetlosti.

Vernon je takođe praktikovao vežbe disanja kako bi pripomogao u procesu povećane oksidacije izazvanom iznenadnim povećanjem pH. Kiseonik ubija anaerobne ćelije raka.

https://youtu.be/Yl8Y8I_TsjI

Ćelije raka se hrane fermentišućim šećerom, a ne kiseonikom. Javorov sirup se ponaša kao trojanski konj koji omogućava sodi bikarboni da uđe u ćelije raka, da ih šokira alkalnošću i oksiduje do uništenja.

Vernonu je poslužila i melasa, čak mu je i dala bolju mineralnu osnovu kao nutritivnu potporu. Inače, većina alternativnih terapija protiv raka uključuje potpuno uzdržavanje od šećera, koji hrani razvoj raka.

Nakon nekoliko nedelja, Vernon je otišao na medicinski pregled i potvrđeno je da je on u potpunosti ozdravio od raka prostate i koštane srži. On i dan-danas prepričava svoju priču.

Webtribune.rs

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]