Naslovnica IZA OGLEDALA Zapanjujući video otkriva da je napad na Kule bliznakinje u Njujorku lažiran

Zapanjujući video otkriva da je napad na Kule bliznakinje u Njujorku lažiran

fdgfdkbvnfk1439762

Dokazi pokazuju da je krstareći projektil koji dolazi iz pravca Južne kule morao da se sredi fotošopom, kako bi se prekrila slika „trupa aviona“ i kako bi se gledalac ubedio da je avion čudesno preživeo put kroz čeličnu strukturu, izašavši neoštećeno na drugom kraju.

Pojavio se skup snimaka sa više kamera koji pokazuje kako je trebalo da izgleda trup aviona koji je neoštećen dolazio iz pravca Južne kule.

[adsenseyu1]

Sve ovo deluje prilično ubeđujuće dok se ne suočimo sa činjenicom da je ovakav događaj nemoguć i da su mediji međusobno sarađivali kako bi pogrešno predstavili slike i priču, koristeći razne lažne svedoke i obradu slika kako bi prikrili pravu istinu laži o 11. septembr.

Negde na šestom minutu snimka možete uočiti kako različiti uglovi kamera otkrivaju „projektil“ koji dolazi iz pravca Južne kule.

Navodni putnički avion koji je pogodio Južnu kulu ponašao se više kao daljinski upravljan „projektil“ koji je obrađen fotošopom da bi izgledao kao komercijalni Boing 767. Greške pri obradi slike otkrivaju „pravi“ projektil u nekoliko kadrova.

hgfhngngf

„Ja sam bivši vazduhoplovni kapetan sa preko 9.000 sati letenja, kako na Boingu 747-400, tako i na Boingu 737-300. Nakon proučavanja snimaka sa Youtube-a, mogu bez oklevanja da kažem da je avion pod brojem B-767 radijskom kontrolom (bez pilota)usmeren ka zgradi Svetskog trgovinskog centra.

„Čaura“ postavljena na dnu aviona, proizvedena je od strane korporacije „Martin Marietta“ u Los Anđelesu.

Ovu čauru vazduhoplovstvo SAD koristi za opremanje aviona 22 godine unazad i jasno se može videti u amaterskim snimcima, trenutak pre sudara sa kulom“, ispričao je kapetan Tomas Deteridž, bivši pilot komercijalnih letova.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=DbwQM_4i5ok

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=6_ahSJSDHlw

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=gORu-68SHpE

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]