Saša Radulović članovima SNS: Niste obavešteni, dogovoreno je da budemo kolonija Nemačke i da predamo Kosovo – OVO JE ŠTO NE ZNATE – VIDEO

„Poštovani građani Republike Srbije, ovo je dnevno obraćanje naciji Predsedništva Dosta je bilo iz hola Narodne skupštine“.

„Juče smo čuli da će Vladi Republike Srbije u četvrtak, to je sutra, biti uručen ultimatum, pravno obavezujući sporazum sa prištinskom kvazi državom. Ovo je nemačka politika na Balkanu. Vlada Republike Srbije, država Srbija, morala bi da odbije taj ultimatum.

Ako to ne bude uradila Vlada i ako slučajno zarad ostanka na vlasti bude prihvatila taj ultimatum ili neku njegovu verziju, taj ultimatum će oboriti narod na ulici i tada će sa tim narodom biti i glasači vlasti i policija i vojska, rekao je juče, u sredu 29. jula, lider DJB, Saša Radulović.

Ono što nam je očigledno je da opozicija, koja je pasivno bojkotovala ove izbore, koja nije htela da kontroliše izbore, koja je sedela sa strane, izgleda kao da su deo dogovora, izgleda kao da su oćutali sve ovo ne bi li Berlin postigao ovaj cilj, odnosno doveo Srbiju u poziciju u kojoj se nalazi danas.

Svi mediji su ćutali o tome, elita ćuti o tome, mi govorimo o tome evo iz hola Narodne skupštine. I govorimo već duže vremena.

Poruka za glasače SNS-a i glasače SPS-a, za glasače vlasti: mi znamo da ste vi patriote, mi znamo da vi mislite da ova vlast najbolje da čuva nacionalne i državne interese, mi znamo da ne znate da ova vlast sprovodi politiku Berlina na Balkanu, da sprovode nemačku politiku i da nas pretvaraju u nemačku koloniju jeftine radne snage.

Mi znamo da vi ne želite to, ali još uvek verujete vlasti. Evo sad dolazimo na naplatu svega toga, treba dobro da obratite pažnju.

Vi mislite da vlast nekako igra između velikih sila i pronalazi liniju koja je najbolja po interese Srbije, a u stvari vlast vodi nemačku politiku, barem je vodila do sada.

Svet se promenio, zapad više ne postoji. Ono što smo zvali zapadom je bio globalistički zapad. Ako se vratite samo malo nazad u istoriju, u vreme drugog svetskog rata, videćete da ni tada zapada nije bilo, bio je podeljen među sobom.

Danas geopolitička podela sveta izgleda ovako: imamo na jednoj strani suvereniste, a tu vam je i Trampova Amerika i Rusija i Velika Britanija, i s druge strane globaliste, a tu su vam Nemačka, Evropska unija i Kina. Srbija se nalazi na pogrešnoj strani ove geopolitičke podele, nalazimo se na strani globalista. Istorijski, Srbiji je mesto među suverenistima.

Tako da, poštovani glasači SNS-a, izvršite pritisak na vlast da shvate da moraju da odbiju ovaj ultimatum i da moramo Srbiju da vratimo gde joj je mesto – među suvereniste.

Prema tome, očekujemo od vas, pošto ste patriote i znamo da jeste, da dobro obratite pažnju na ovo i učinite pritisak na vašu stranku da ne podlegne ultimatumu.

Grupa američkih lekara pod medijskom hajkom jer leči virus lekom koji postoji – OVO SE DEŠAVA – VIDEO

Poruka za sve koji su bojkotovali izbore: Kada imate kilav pasivan bojkot, dovodite celu državu u opasnost. Srbija je ušla u veliku opasnost sada, vlast je sebe dovela na vetrometinu gde, praktično je, plen nemačke politike koja gura da potpiše pravno-obavezujući sporazum sa prištinskom kvazi državom. To ne smemo da dozvolimo.

Kada budu hteli da konstituišu ovu falsifikovanu Skupštinu sa falsifikovanim poslanicima, mi ćemo biti na ulici, bićemo ispred Narodne skupštine, blokiraćemo ovaj Dom da ne dozvolimo falsifikat.

Pozivamo i sve vas da nam se pridružite. Ne zbog Dosta je bilo, jer ovo nije o nama, ovo nije ni o meni, ni o bilo kome od nas, ovo je o svima nama, ovo je odbrana naše narodne suverenosti, odbrana naše demokratije, odbrana vladavine prava.

Za to moramo da se izborimo i da naučimo da ovakve eksperimente više nikada u budućnosti ne radimo. Promena vlasti u Srbiji mora da se dešava na izborima olovkom.

A kada vlast ne želi da prihvati izbornu volju građana, onda moramo ulicom da je nateramo da to i učini. Vlast će morati da pada olovkom na izborima.

Još jednom da ponovim, vlast u Srbiji bi morala da odbaci ultimatum Evropske unije i Brisela u vezi sa pravno-obavezujućim sporazumom sa prištinskom kvazi državom, Vašington i Moskva imaju potpuno drugačije planove, Vašington govori o ekonomskom povezivanju Kosova i Metohije sa ostatkom Srbije.”

VIDEO:

(Srbin.info)