Poruka Moskve: Grdno se varate

Ukoliko Vašington, koji nastavlja rat „do poslednjeg Ukrajinca“, misli da ga se to neće ticati, onda se grdno vara, saopštio je predsednik Državne dume Rusije.

„Bela kuća je saopštila da osuđuje ruske vazdušne napade na kritičnu infrastrukturu Ukrajine. A šta je Vašington uradio da zaustavi granatiranje civila u Donbasu gde ljudi žive u strahu, bez vode i svetla više od osam godina?“, upitao je Vjačeslav Volodin.

„Šta sada radi Vašington da zaustavi granatiranje Zaporoške nuklearne elektrane koje izvodi ukrajinska strana, a koje preti nuklearnom katastrofom? Samo nastavlja da militarizuje nacistički kijevski režim, podstičući ga na nove zločine“, napisao je Volodin na Telegramu, a prenosi Sputnjik.

On je istakao da će „u svakom slučaju svi ciljevi specijalne vojne operacije biti ostvareni – kijevski režim će biti denacifikovan, a zapadna vojna pomoć uništena“.

„I ako Vašington, nastavljajući rat do poslednjeg Ukrajinca, misli da ga se to neće ticati, grdno se vara“, upozorio je Volodin.

***

Poštovani čitaoci – Naše autorske tekstove objavljujemo samo na socijalnoj mreži Vkontakte  i na Telegramu. Budite u toku, pratite nas.

Naš VKontakte kanalhttps://vk.com/id718919389   Naš Telegram kanal – https://t.me/webtribune

(sputnik)