Volf Mesing je predvideo kolaps Evrope i Sjedinjenih Država

Volf Mesing je predvideo kolaps Evrope i Sjedinjenih Država koji će početi 2021, a tokom 2022. i narednih godina ubrzavanje slabljenja političkog, vojnog i ekonomskog uticaja EU i SAD.

Protekla godina donela je čovečanstvu mnoga iskušenja. Pandemija koronavirusa koja je zahvatila svet pogodila je najslabija mesta, uključujući i ekonomiju. Neredi, protesti, oružani sukobi samo su neki od problema. I, kako je zaveštao veliki prediktor , postaje sve gore. U svakom slučaju, za Evropu i SAD.

Genije 20. veka bio je uveren da će ljudi uspeti da prevaziđu podmuklu infekciju COVID-19. Ali je istovremeno predvideo duboku krizu u svim sferama ljudskog postojanja. Istovremeno, Rusiju je smatrao najsigurnijom i najstabilnijom zemljom.

Naše vesti bez cenzure samo na mreži VKontakteOVDE 

Prema njegovim rečima, ovde bi 2021. trebalo očekivati veliki priliv građana iz različitih zemalja. Svi će želeti da se sakriju od nedaća i beskrajnih unutrašnjih političkih sukoba.

„2021. će, kao i čitav 21. vek, biti nepovoljne za Sjedinjene Države. Amerika će nastaviti da gubi tlo u geopolitičkom prostoru. Ekonomija će propasti. Zemlja će patiti od unutrašnjih sukoba i problema ”, predvidio je Mesing.

Prema njegovim rečima, u drugoj polovini ovog veka SAD će izgubiti slavu „velesile“ i biće primorane da kleknu pred jakim protivnicima kako uopšte ne bi nestale sa planete. Mišljenje ove zemlje na svetskoj sceni više nikoga neće zanimati.

Strašne „muke“ predvideo je Volf Mesing i za celu Evropu. Prema vizionaru, nakon pandemije zemlje neće moći da ožive svoju ekonomiju. On je duboku krizu i pad na geopolitičko dno objasnio kao „bolesnu zavisnost“ od odluka Sjedinjenih Država, koje uskoro neće moći ni same da odgovore.

Prema Mesingu Rusija će politički, vojno i ekonomski početi dezitengraciju Evropske Unije i pad Amerike.

Pratite naše odabrane najbolje vesti bez cenzure na našem “Telegram” kanalu na Android telefonima preko instalacije na Play Prodavnici ili desktop računarima OVDE

Webtribune.rs