Naslovnica IZA OGLEDALA Tinejdžer iz Teksasa tvrdi da je video Isusa pre nego što se...

Tinejdžer iz Teksasa tvrdi da je video Isusa pre nego što se vratio među žive (VIDEO)

[adsenseyu2]

zak-klements

 

Lekari to ne mogu da objasne, ali jedna porodica iz Teksasa je ubeđena da je Bog oživeo njihovog sina.

Sedamnaestogodišnji Zak Klements je jak, zdrav i voli sport. On ide u srednju školu i igra ragbi.

On je doživeo kolaps na času fizičkog vaspitanja. Odmah je odvezen u bolnicu, gde su lekari činili sve što mogu da ga ožive.

Njegovo srce nije kucalo 20 minuta.

Kada su lekati konačno dobili puls, Klements je prebačen u drugu bolnicu u Fort Vortu. On se tamo probudio na intenzivnoj nezi par dana kasnije.

Teško je poverovati da je uopšte uspeo da se oporavi, ali je još neverovatnija njegova priča o tome šta je video kada je njegovo srce prestalo da kuca.

„Dok sam bio u nesvesti, video sam čoveka sa dugom talasastom kosom i velikom bradom i odmah sam shvatio da je to Isus“, rekao je on.

https://youtu.be/_08QZtEOVE8

Njegova porodica smatra da se dogodilo čudo.

„Prišao sam mu i on je stavio svoju ruku na moje rame i rekao mi da će sve biti u redu i da se ne brinem“, ispričao je on.

Njegov otac Bili Klements kaže da mnogi neće poverovati u ovu priču, ali da je ona za njega i njegovu porodicu potpuno smislena.

„Tako nešto nije moguće objasniti“, rekao je Bili Klements. Tinejdžerova majka, Tereza Klements, tvrdi da je povratak njenog sina u život božije delo. „Drago mi je što je odlučio da mi vrati sina“, rekla je Tereza Klements.

Što se tiče Zaka, njegov plan je da se, po oporavku, vrati svojim uobičajenim aktivnostima.

Webtribune.rs

[adsenseyu2]

[adsenseyu4][adsenseyu4]