Šokantno predviđanje kineskih analitičara šta će se dogoditi ako NATO napadne ruski Krim

Ako NATO pokrene vojnu agresiju na Krim, Rusija će kao odgovor izvesti raketni napad na London, rekao je kolumnista kineskog portala Sina.

On je napomenuo da je Moskva spremna na najodlučnije mere.

„Kada NATO napadne Krim, to će biti jednako objavi rata Rusiji, a Moskva će odmah lansirati rakete na London da pokaže svetu posledice svog besa“, piše Sina.

U materijalu se navodi da SAD i njihovi saveznici ometaju rešavanje situacije u Ukrajini , pokušavajući da reše svoje unutrašnje političke probleme na račun Rusije.

Osim toga, Zapad je zainteresovan za nestabilnu međunarodnu situaciju i oružane sukobe, jer će zahvaljujući tome zemlje NATO moći da profitiraju od prodaje oružja i tehnologija, objasnio je autor.

Istovremeno, rusko rukovodstvo razume prave namere politike Severnoatlantske alijanse, naglašava portal, i spremno je da im se odupre.

Važno. Samo na socijalnoj mreži Vkontakte objavljujemo sve naše najbolje vesti. Na ostalim socijalnim mrežama to nećete naći jer su cenzurisane i mi ne učestvujemo u toj iskrivljenoj i lažiranoj stvarnosti. Takođe nas nađite i na Telegramu. Budite u toku, pratite nas.

Naš VKontakte kanalhttps://vk.com/id718919389

Webtribune.rs