Naslovnica IZA OGLEDALA Rusi otkrili da Keopsova, Crvena, Kefrenova, Savijena i Snefruova piramida imaju osobine...

Rusi otkrili da Keopsova, Crvena, Kefrenova, Savijena i Snefruova piramida imaju osobine složenih antena sa ove 4 funkcije …

[adsenseyu2]

piramide

[adsenseyu3]

U Kairu, glavnom gradu Egipta je u periodu od 13.-18. decembra 2011. godine održana Međunarodna naučna konferencija na kojoj je odbačena teorija o tome da su piramide zapravo grobnice faraona.

Organizatori su bili ruski instituti za fiziku, matematiku i geometriju, a Konferencija je obuhvatala posete najstarijim i najsuperiornijim piramidama u Gizi, Sakari, Mejdumu i Dahsuru.

Geofizičar dr Oleg Kavroškin, član ruske Akademije nauka i istraživač sa Smitovog instituta u Moskvi je sa svojom ekipom u više navrata obavio snimanje geofizičkih polja piramida. On je zaključio da Keopsova, Crvena, Kefrenova, Savijena i Snefruova piramida imaju osobine složenih antena sa četiri funkcije: kao kosmički detektor i prijemnik elektromagnetne energije, zatim kao emiter elektromagnentih polja, te kao akustična i seizmička antena.

Eksperimenti koji su izvođeni na piramidama u Dahsuru, pokazali su da se seizmoakustična emisija desetostruko pojačava na vrhu piramide što može da posluži kao dokaz da su piramide napravljene kao složene mašine koje fokusiraju energiju prema vrhu.

U okviru Instituta za teoretsku i eksperimentalnu biofiziku je napravljena replika Keopsove piramide. Tamo je dr. D.V. Pančeluga sprovodio istraživanje o tome kako energija piramida utiče na biološke sisteme. U eksperimentima je dokazano da seme koje se nalazi unutar piramide raste brže u odnosu na seme koje se nalazi van nje.

[adsenseyu1]

Dr. Sergej Siparov, fizičar sa ruskog Istraživačkog instituta hiperkompleksnih sistema u geometriji, pričao je o tome koja je svrha postojanja piramida. On je zaključio da je u pitanju visokotehnološki energetski generator.

piramida

Njegova istraživanja su pokazala da piramide, pojačavaju seizmička kretanja pod zemljom za oko 20 puta, pritom transformišući akustične talase u elektromagnetne. On smatra da su najstarije piramide na površini Egipta služile kao “radio-lokatori” ili “navigacioni uređaji” dok su različite dimenzije i oblici piramida stvarale različite frekvencije.

Ruski istraživači dr. O. Kozlova i A. Ermolaev, analizirali su uzorke, koji su uzeti na spojevima megalitnih blokova na kojima se pojavljuje gusta tečnost, sa zidova prostorija u Crvenoj piramidi. Njihova analiza je pokazala prisustvo stroncijuma, ali i termalne aplikacije što bi moglo da znači da piramide apsorbuju tečnost iz dubine zemlje.

[adsenseyu4]

Ovi rezultati se poklapaju sa istraživanjima koja su eksperimentalno dokazala da piramide služe kao pumpe za vodu. Ovakvu sposobnost piramidama omogućava njihova geometrija, kao i njihova pravilna orijentacija prema severu.

Inostrani član ruske Akademije prirodnih nauka i pronalazač bosanskih piramida, dr Semir Osmanagić, predstavio je svoje otkriće i naučna istraživanja vezana za Bosanske doline piramida. Na vrhu Bosanske piramide Sunca su izmerena fokusirana elektromagnetna polja, ultrazvuk i infrazvuk koji nisu poreklom iz prirode. Fenomen sličan ovome je izmeren i u lavirintu tunela pod zemljom u Visokom.

[adsenseyu7]

Dr Dmitrij Pavlov, osnivač Instituta finslerove geometrije, teorijski je povezao finslerovu geometriju (“hiperbolična polja”), električnu tehnologiju i tehnologiju piramida i to sve na osnovu istraživanja sprovedenih na replici Keopsove piramide.

U. Granoger iz Nemačke je predstavila akustična istraživanja Dž. Dž. Hurtaka iz devedesetih godina, sprovedena u Kraljevoj odaji Keopsove piramide, na osnovu kojih je zaključeno da ta odaja odabira i pojačava određene niže frekvencije, koje blagotvorno deluju na moždane talase.

[stextbox id=“alert“]Andrej Sklijarov, direktor Fonda za naučni razvoj “Treći Milenijum“, analizirao je pojedine megalitne blokove na platoima piramida u Egiptu i dokazao da su oni obrađivani svojevrsnim visokotehnološkim alatkama koje nisu mogle biti dostupne u vreme faraonskog Egipta.[/stextbox]

 [stextbox id=“alert“]Na ovoj Konferenciji su ozbiljni istraživači različitim eksperimentima pokazali da stari Egipćani nisu imali ni znanja, ali ni tehnologiju da izgrade ove superiorne piramide, već da je u pitanju neka druga naprednija civilizacija.[/stextbox]

Postoji nada da će, nakon odlaska čuvenog egiptologa dr Zahija Havasa, nezavisni naučnici širom sveta imati slobodniji pristup piramidama, čime će se odrediti starost, graditelji i svrha izgradnje piramida. Konferencija u Kairu je znak da stvari idu u pravom smeru.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

 [adsenseyu2]