Naslovnica IZA OGLEDALA Došao sam iz 2036. da vas upozorim da nuklearni rat počinje 2015.

Došao sam iz 2036. da vas upozorim da nuklearni rat počinje 2015.

[adsenseyu2]

dgghweuhxsj

[adsenseyu3]

Čovek po imenu “Džon Titor” počeo je jednog dana da postavlja objave na internetu, tvrdeći da je došao iz budućnosti i predviđajući smak sveta. Onda je odjednom bez traga nestao.

Naša planeta ima sumornu budućnost: drugi Građanski rat će podeliti Ameriku na 5 delova sa glavnim gradom u Omahi. Treći svetski rat izbiće 2015. godine, praćen razmenom nuklearnih projektila između Rusije i SAD uz 3 milijarde mrtvih. Povrh svega, kompjuterski virus će napraviti čitav haos u svetu, osim ako neustrašivi putnik kroz vreme ne promeni budućnost.

Izvesni “Džon Titor” počeo je da se pojavljuje na forumu Instituta za putovanje kroz vreme, tvrdeći da je on vojnik iz 2036. godine, godine u kojoj je komjuterski virus promenio svet. Njegova misija je bila da se vrati u 1975. godinu kako bi sa sobom poneo kompjuter IBM 5100, koji poseduje potrebnu opremu da se izbori sa virusom.

Usput je svratio u 2000. godinu gde je posetio trogodišnjeg sebe, ignorišući sve postojeće vremenske paradokse. On je u periodu od 4 meseca odgovarao na raznorazna pitanja o budućnosti, stalno naglašavajući da se njegova i naša budućnost ne moraju poklopiti zbog postojanja alternativnih realnosti.

[adsenseyu1]

On je rekao da je Amerika podeljena na plave i crvene države i da će one biti uzrok Drugog građanskog rata u SAD?

“Ništa od onoga što sam napisao neće biti iznenađenje. Sve je već pokrenuto pre deset, dvadeset, trideset godina. Da li ste stvarno iznenađeni da sada saznajete da Irak ima oružje za masovno uništavanje ili je to samo obmana koja sve treba da natera da prihvate sledeći rat?”

Titor je ovo napisao dve godine pre početka rata u Iraku, i mnogo pre nego što se pokazalo da je Vašington zaista obmanuo svetsku javnost da Sadam Husein nije imao oružje zbog koga je rat uopšte i počeo.

Poslednji savet okačio je 24. marta 2001. godine: “Ponesite kanister sa gasom sa sobom, ako vam auto stane pored puta” i od tada niko nije čuo za njega.

Jedna od ključnih stvari za razrešenje misterije o Džonu Titoru je da se prosto razmisli o mogućnosti da putovanje kroz vreme zaista postoji.

[adsenseyu4]

Mnogi će reći: “Naravno da Džon Titor nije putovao kroz vreme, ali setimo se da jeste” ako iduće godine počne nuklearni rat između Rusije i Amerike.

Kako sada stvari stoje, sva je prilika da će nuklearni rat početi. NATO je počeo vežbe u Ukrajini koja je crvena zona za Rusiju, sankcijama Alijansa želi da oslabi Rusiju, a Rusija je najavila izlazak iz sporazuma o atomskom naoružanju.

Uz to Putin je dao nalog armiji da počne strategiju nuklearnih napada i odbrane.

Setimo se da je Putin lično pred kraj prošle godine rekao da će SAD preći crvenu liniju ako sa vojskom uđe u Ukrajinu, a upravo ovih dana NATO tamo vrši manevre.

Takođe, američko-ruski odnosi su u velikim problemima u poslednje vreme, zar ne?

Vrlo je verovatno da će u istoriji 2015. godina biti zapisana kao nuklearni rat između ove dve svetske sile.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]