Naslovnica SPEKTAR Napadi ukrajinskih dronova na Kremlj- Rat punih razmera protiv Rusije

Napadi ukrajinskih dronova na Kremlj- Rat punih razmera protiv Rusije

Informacije o napadima dronova na Kremlj potvrđuju, da se protiv Rusije vodi rat punog razmera, izjavio je lider Komunističke partije, Genadij Zjuganov.

Ranije u sredu, pres-služba Kremlja je izvestila, da je noću, kijevski režim pokušao da udari bespilotnim letelicama, na rezidenciju ruskog predsednika Vladimira Putina u Kremlju.

Predsednik nije bio u Kremlju u vreme pokušaja napada dronom na Kremlj, a u sredu radi u rezidenciji Novo-Ogarjevo kod Moskve.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

U Moskvi je od srede uvedena zabrana lansiranja bespilotnih letelica, samo dronovi koji se koriste odlukom državnih organa nisu potpali pod zabranu lansiranja, rekao je gradonačelnik prestonice, Sergej Sobjanin.

„Informacije o napadima „banderovskih“ dronova na Kremlj, još jednom potvrđuju, da se protiv naše zemlje vodi pravi rat velikih razmera. Nacistički neprijatelj nema savest i čast, ne sputavaju ga „crvene linije”. Svakodnevno nemilosrdno ubija decu, osakaćuje civilno stanovništvo, udara na civilnu infrastrukturu, uključujući nuklearne elektrane, i na naše centre odlučivanja“, napisao je on na svom „Telegram“ kanalu.

[adsenseyu1]

Prema rečima parlamentaraca, potrebna je odlučna akcija, uključujući i zaustavljanje isporuke vojne opreme Ukrajini iz inostranstva.

„Kao što vidite, odlaganje igra samo na ruku neprijatelju. Provokacije se intenziviraju u svim pravcima. Nekažnjivost podstiče nacističku kliku, da sabotira i granatira civile“, dodao je Zjuganov.

Narodni poslanik je naglasio, da je danas, da bi se pobedili „neonacisti i njihovi istinski gospodari – kolektivni Zapad“, potrebna maksimalna kohezija društva.


Webtribune.rs

Pratite naše najbolje vesti na Vkontakte 

[adsenseyu4]