Naslovnica U FOKUSU Najnovija vest: Identifikovane ubice poznatog srpskog MMA borca Stefana Savića

Najnovija vest: Identifikovane ubice poznatog srpskog MMA borca Stefana Savića

Osumnjičeni za ubistvo Stefana Savića (23), poznatog MMA borca, već su identifikovani i u toku je njihovo lociranje, pišu mediji.

Prema nezvaničnim saznanjima koja je preneo Blic, inspektori kriminalističke policije koji rade na slučaju ubistva Stefana Savića (23), poznatog MMA borca, identifikovali su osumnjičene za taj zločin.

Navodno, osumnjičeni muškarci su već bili u određenoj vrsti sukoba sa ubijenim Stefanom Savićem.

„Stefan se poznavao sa tim momcima i navodno su imali već problem. Oko čega su se zakačili tek treba da se utvrdi“, navodi izvor Informera iz istrage.

Ranije danas oglasio se i trener ubijenog Stefana, rečima da još uvek ne znaju kada će biti sahrana.

„Mi još ne znamo kada će biti sahrana. Mi ćemo sada otići do bolnice da posetimo mladića koji je pokušao da spasi Stefana, pa je i sam ranjen. On je za nas junak, heroj“, rekao je okupljenima na mestu zločina na Dorćolu trener Stefana Savića, MMA borca koji je nasmrt izboden na uglu Dunavske i Dobračine ulice.

Nakon što su porodica, prijatelji, poznanici ubijenog mladića zapalili sveće u njegovu čast, trener je svima poručio da će otići u bolnicu kod Stefana M. (32), mladića koji je zatečen izboden u automobilu na Terazijama u trenutku kada je ispred noćnog kluba na Dorćolu pronađeno telo Stefana Savića.

(Blic)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

[adsenseyu1]

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social