MAJK ADAMS: Šokantno upozorenje o bezbednosti vakcina

hbfgrtfd

Više nego ikad, američko stanovništvo muče zdravstveni problemi kao što su Lajmska bolest, sindrom hroničnog umora, autizam, rak i demencija – koje su bili gotovo nepoznati pre samo nekoliko generacija.

Zašto? Neki kažu da je to genetika, neki kažu da je to zagađenje životne sredine, dok drugi kažu da je to zbog trenutnog rasporeda vakcina, piše Majk Adams na naturalnews.com

Hajde da se danas fokusiramo na problem u okviru ovog programa vakcinacije, o kom se nije dovoljno govorilo. Istraživač i biohemičar, dr Džudi Mikovic, za sve ove savremene zdravstvene probleme krivi upravo retroviruse – za koje ona kaže da utiču na 20 miliona Amerikanaca.

Iako ovi virusi ponekad mogu ležati skriveno, dr Mikovic tvrdi da nešto tako jednostavno kao imunološki izazov primanja vakcine može da izazove njihovu potpunu pojavu, sa posledicama koje uključuju bolest, invalidnost, pa čak i prevremenu smrt.

Ona tvrdi da je pronašla dokaze da 20 miliona Amerikanaca gaji virus koji se može razviti u sindrom stečene imunodeficijencije (sida). Imajte na umu da ovo nije sida izazvana HIV-om, već sindrom imunodeficijencije koji je povezan sa drugim retrovirusima.

Ova izloženost retrovirusima je odgovorna za bukvalno desetine hroničnih bolesti, uključujući i određene vrste raka, sindrom hroničnog umora i autizam (da pomenemo samo neke).

Kako se to dogodilo?

Prema rečima dr Mikovic, retrovirusi su uvedeni kroz dotok krvi i kroz kontaminirane vakcine – što datira još od ispitivanja polio vakicna 1930-ih godina. (Značajno je to da je to vreme kada su se pojavili prvi zabeleženi slučajevi sindroma hroničnog umora i autizma).

Problem retrovirusa je intenziviran 1970-ih godina, sa razvojem novih vakcina i lekova. Takođe je i implementacija GMO-a možda odigrala ulogu.

Retrovirusi mogu mirovati dok se ne aktiviraju kod ljudi sa imunološkim nedostacima – što može nastati usled ko-infekcija, šoka, traume, poremećaja hormona i izloženosti GMO-u, glisofatu i drugim toksinima životne sredine.

Dr Mikovic otkriva obrazac korupcije u okviru industrije vakcina

Verovatno se podrazumeva da naučno-validna otkrića dr Mikovic, nisu dobrodošla od strane federalnih zdravstvenih agencija i mejnstrim medicinskih vlasti, uključujući Centre za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), Nacionalne institute za zdravlje i Upravu za hranu i lekove (FDA).

Razlog zašto su njeni nalazi potisnuti, kaže dr Mikovic, je taj što ove agencije ne žele da izazovu paniku koja bi obeshrabrila ljude da se vakcinišu. Naravno, vlada je takođe (očigledno) više zainteresovana za zaštitu profita industrije vakcina, u odnosu na brigu o javnom zdravlju.

Bez sumnje, farmaceutska industrija i biotehnološke kompanije u velikoj meri ostvaruju profit od upotrebe vakcina.

Iako su je ućutkavali (i pretili joj) četiri godine izmišljenim kriminalnim optužbama – i nije mogla otvoreno govoriti o prikrivanju bez rizika daljeg gonjenja – dr Mikovic ne štedi reči kada govori o ovom skandalu.

Prema rečima dr Mikovic: “Retrovirusi su povezani sa serijom savremenih bolesti, koje američki sistem zdravstvene zaštite dovode do bankrota. Bez sumnje, da bi se poboljšalo zdravlje nacije, moraju postojati dobro informisani građani. I konačno, spremnost da se preduzme akcija je ključ za održavanje optimalnog zdravlja, izbegavanjem toksina i negovanjem imunološkog sistema.“

Dr Džudi Mikovic, istraživač, imunolog i autor, dobila je svoju diplomu iz hemije na Univerzitetu u Virdžiniji 1980. godine, i doktorat iz biohemije i molekularne biologije na Univerzitetu Džordž Vašington 1992. godine. Nakon diplomiranja, otišla je da radi u Nacionalni instutut za rak, gde je sprovela revolucionarno istraživanje o terapiji imunološkog lečenja za leukemiju.

Webtribune.rs