PROPUSTIO LET SMRTI – NEKO GA ŠTITI: Rus već treći put izbegao smrtonosnu zamku

rusija

Agent za nekretnine, Maksim Kolomejcev, trebalo je da se ukrca na let iz Moskve ka Orsku, ali se predomislio u poslednjem trenutku, jer mu je iz lizing kompanije javljeno da mora da ostane u Moskvi još nekoliko dana.

Izbegao je „let smrti“, koji je sa sobom odneo 71 ljudski život. Njemu je odluka da ne odleti u Orsk, spasila život.

Trebalo je da 37. rođendan proslavi sa devojkom i roditeljima, ali se ipak odlučio za kratak odmor u skijaškom centru.

Njegovi bliski prijatelji i porodica mislili su da je na kobnom letu, pa su ga neprestano zvali kako bi proverili da li je dobro. Sa druge strane, je Maksim, živ i zdrav, mislio da ga zovu kako bi mu čestitali rođendan.

Maksim

– Saznao sam za nesreću dok sam bio na skijanju. Svi su počeli da me zovu, očekivao sam da će da mi čestitaju rođendan – rekao je Maksim. Ipak, ovo nije prvi put da nekim čudom izbegne nesreću.

„Pre nekih 5-6 godina, oko desetak minuta sam kasnio na minibus iz Orenburga ka Orsku. Na kraju sam uzeo taksi, a ispostavilo se da je taj autobus doživeo sudar u kome nije bilo preživelih.

Drugog puta, trebalo je da putujem taksijem u drugi grad, ali sam se zadržao na poslu i odlučio da ne idem. Taj taksi je takođe imao sudar“, priseća se Maksim.

Podsetimo, avion ruske aviokompanije „Saratov erlajnz“, u kojem je bila 71 osoba, srušio se juče na području Moskovskog regiona, a svi putnici su poginuli.

(Espreso.rs)