Konačan dokaz: Rover Curiosity pronašao točkove na Marsu

tockovi-mars

Mnogi NLO stručnjaci naglašavaju da je NASA-in rover Curiosity pronašao točkove na površini Marsa.

Da li je pronađen konačan dokaz da je život postojao na površini nama susedne planete? Da li su ovi točkovi pripadali drevnoj civilizaciji?

Brojne slične fotografije sa Marsa se pojavljuju u poslednje vreme. Prvo je uočena „neobična kraba“, zatim piramida, šlem, kocka, a poslednji u nizu su točkovi. Postoji li neki šablon koji ne uviđamo?

Da li je moguće da je Curiosity otkrio ostatke drevnog marsovskog vozila na crvenoj planeti?

Točkovi koji se mogu videti na fotografiji NASA-inog rovera se nalaze na osovini i jasno odudaraju od marsovskog pejzaža, tj. mogu se razlikovati od kamenja.

Jasno je da objekat nije prirodan i da se izdvaja iz okoline. Da li je moguće da je ovo konačan dokaz da je drevna civilizacija nekada živela na crvenoj planeti ili ova anomalija može da se objasni igrom svetlosti i senke?

Mnogi ljudi napominju da misteriozni objekat sa slike ni blizu ne podseća na kamenje iz okolnog pejzaža, te da ne može biti prirodna formacija sa Marsa.

Dobro pogledajte fotografiju sa Marsa, pa pokušajte da zaključite da li je crvena planeta puna ostataka drevne civilizacije ili se u stvari pareidolija poigrava sa nama?

Webtribune.rs