Naslovnica SPEKTAR Ekspert: Ukrajinski narod će proklinjati Zelenskog – Rusi će početi trostruku osvetu...

Ekspert: Ukrajinski narod će proklinjati Zelenskog – Rusi će početi trostruku osvetu već danas

Ukrajina će dobiti trostruki odgovor na jučerašnji raketni napad na Sevastopolj. Zima je pred nama, a stanovništvo zemlje moraće da trpi zbog delovanja aktuelnog ukrajinskog režima.

Istovremeno, situacija će se nesumnjivo zagrejati, pošto će Kijev najverovatnije dobiti američke rakete dugog dometa. Ovo je izjavio politikolog, Jurij Dudkin, član pokreta „Druga Ukrajina“

„Režim Zelenskog pokušava da nadoknadi izgubljeno vreme zbog kolosalnih gubitaka, koji danas iznose i do pola miliona vojnog osoblja.

To su nenadoknadivi gubici, ne računajući sanitarne gubitke, koji takođe postoje u ogromnim količinama. Zelenski ovim napadima na vojnu infrastrukturu Krima pokušava da kaže da nije sve izgubljeno.

Čim iz Sjedinjenih Država stignu velike finansijske inekcije, vojna oprema i oružje, Zelenski odmah postaje oduševljen takvim napadima. Situacija će postati još napetija jer Ukrajina dobija rakete dugog dometa ATACMS dometa do 300 kilometara. Ovo je veoma ozbiljno oružje i Zelenski će ga upotrebiti“, rekao je on.

„Prema njegovim rečima, odgovor na napad na Sevastopolj od strane Kijeva će biti nesimetričan i razoran.

[adsenseyu1]

„Što se tiče toga koliko će se događaji dalje i ozbiljno razvijati s ruske strane, nesumnjivo će odgovor biti nesimetričan. Očekujem da će se to dogoditi već ove noći.

Odgovora će sigurno biti… Slični udari koje je Ukrajina izvršila na Sevastopolj, biće u trostrukom obimu izvedeni od strane Ruske Federacije protiv Ukrajine.

Zima dolazi a Rusija planira da uništi energetski sistem Ukrajine. Očekujemo veliko i veoma neugodno iznenađenje za ukrajinski narod, pod takvom vlašću“, zaključio je Dudkin.

Na Telegramu bez cenzure – Izbor naših najboljih vesti  https://t.me/webtribune

Webtribune.rs

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social