(VIDEO) NEVIĐENE TAJNE LOKACIJE: Ovih 7 mesta nećete naći na Gugl mapi!

7-places-you-cant-find-on-google-maps

Među sedam tajnih mesta koja ne mogu da se vide na Gugl mapi su vazdušna baza Volkel, Agencija za državnu bezbednost Tajvana, NATO baza Galenkirhen, Izrael i granica SAD i Meksika, objavio je portal Biznis insajder.

Nedaleko od španske obale Mediterana nalazi se parče crnila na Guglovim kartama, a pretpostavlja se da se tamo još uvek nalazi američki radarski sistem za nadlgedanjej tog dela Sredozemlja.

Jedno od mesta, koje nije moguće videti na Gugl mapi je i brdo iznad tajvanskog glavnog grada Taipeja, gde je smeštena njihova obaveštajna agencija (National Security Bureau), preneo je zagrebački portal Ekspres.

Njihovo ogromno sedište ima samo jedan putni prilaz i toliko je tajno da ga nije mguće videti na satelitskim snimcima. Što se Izraela tiče, neke snimke je moguće videti iz vazduha, ali ih nijemoguće povećati, a sve zgrade su zamućene.

Čini se, kako se navodi, da je to namerno zato što je slična situacija sa svim delovima Izraela.

Takođe, uz samu granicu Nemačke i Francuske, nedaleko od Kelna nalazi se gradić Galenkirhen, a najzanimljivije je to što je na samo nekoliko kilometara od tog mesta smeštena NATO vazdušna baza, koja je dobrim delom zamućena.

I nedaleko od španskog grada Kartagena tamna mrlja nešto skriva.

Najzad, granicu između SAD i Meksika velikim delom čini reka Rio Grande. Međutim, jedan deo reke u okrugu Hudspet u Teksasu je zamućen. Dvadesetak kilometara granice u blizini Sjudad Juareza je zamućeno, a veruje se da je to urađeno kako bi se otežalo krijumčarenje ljudi i narkotika preko granice.

(Tanjug)