UDARNO – Sergej Markov: Putin ne treba da ide u Indoneziju jer su mu pripremili zamku

Ruski predsednik Vladimir Putin trebalo bi da odbije da prisustvuje međunarodnom samitu G20, pošto su neke zemlje, najverovatnije, spremile opasne provokacije protiv ruske delegacije.

Do ovog zaključka došao je poznati ruski politički ekspert Sergej Markov. On je govorio o podmukloj zamci koja bi ruskog lidera mogla da sačeka na samitu G20, a takođe je objasnio koje mere su protivnici Rusije spremni da preduzmu.

Sergej Markov je podsetio da je Rusija dobila poziv za međunarodni samit G20 u Indoneziji. Međutim neke zemlje koje se protive učešću Moskve u ovom događaju, najverovatnije su pripremile još jednu opasnu provokaciju.

Dakle, ruski predsednik Vladimir Putin na samitu može da se suoči sa podmuklom zamkom koju organizuju protivnici Rusije.

„Da li će Putin otići ili ne, mnogo je otvorenije pitanje. Da budem iskren, mislim da ne, jer postoji pretnja terorističkim napadom iz nekih zemalja protiv Putina, pošto je sasvim očigledno da ga demonizuju“, objasnio je Markov.

Prema mišljenju politikologa, ruski lider bi iz bezbednosnih razloga trebalo da odbije posetu ovom međunarodnom formatu, šaljući veliku rusku delegaciju u Indoneziju.

Takva odluka će izbeći određene opasne trenutke, kao i lišiti protivnike mogućnosti da sprovedu svoje opasne planove.

Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti naše najbolje vesti kao i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama zbog specifičnog sadržaja

Naš Telegram kanal – https://t.me/webtribune

Webtribune.rs