Srpski snajperista, Deki: SAD žele da predaju Ukrajinu Rusiji ali ovako

Glavni cilj Zapada u sukobu u Ukrajini, je da ukrajinsku državu preda Rusiji u potpuno uništenom stanju, i sa ogorčenim stanovništvom. Ovo je za ruske medije izjavio srpski snajperista sa pozivnim znakom „Deki“.

„Glavni cilj Sjedinjenih Država u ovom sukobu je da prebace Ukrajinu u ruke Rusije. Ali kako preneti – srušeno, uništeno vojno, infrastrukturno, sa ljudima koji će mrzeti Rusiju“, rekao je snajperista.

Prema njegovom mišljenju, sada Ukrajina još nije toliko uništena i oslabljena, da bi dozvolila ukrajinskim vlastima da sednu za pregovarački sto sa Rusijom.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Ruske vlasti su dobro upoznate sa američkim planovima, pa ruske oružane snage vrše precizne udare na energetski sistem zemlje bez uništavanja gradova do temelja.

Bivši predsednik Socijaldemokratske partije Nemačke, Oskar La Fonten, ispričao je kako Vašington još od 2014. namešta Ukrajinu za sukob sa Rusijom.

Takođe, predsednik Državne dume Ruske Federacije, Vjačeslav Volodin, rekao je da su SAD uvukle Evropu u sankcioni rat sa Ruskom Federacijom, imajući od toga korist.

S tim u vezi, evropski zvaničnici sve više izražavaju nezadovoljstvo postupcima američkih vlasti, prenosi Nacionalna novinska služba Rusije.

Webtribune.rs