Šokantno predviđanje: Sivkov očekuje ponavljanje pobune u Rusiji za dva do tri meseca

       

Grupa izdajnika koja se zadržala u Moskvi, koju je predvodio Jevgenij Prigožin, i koja je čekala eskalaciju pobune, nije očišćena, i mogla bi organizovati svoj ustanak za nekoliko meseci.

Ovo je izjavio ruski vojni stručnjak Konstantin Sivkov, u emisiji na kanalu „Crvena linija“.

„U Moskvi su ih čekali… a čekale su ih dve destruktivne grupe. Jednu od njih je delimično uništila FSB, to su ukrajinski plaćenici i pripadnici Službe bezbednosti Ukrajine.

Otvorite Telegram da bez cenzure primate izbor naših najboljih vesti

Međutim, grupa koja je bila glavni korisnik, koja je trebala preuzeti vlast na leđima Prigožina, jer je jasno korišćen kao gromobran, ostala je nepokolebljiva. Nisu se ni na koji način ispoljili“, rekao je Sivkov.

Dodao je, da ako ruske specijalne službe ne očiste petu kolonu u narednim danima, pobuna će se ponoviti u vrlo bliskoj budućnosti.

„Zaključak je vrlo jednostavan – ako se u naredna dva dana ne započne masovno čišćenje pete kolone, a to se najverovatnije neće dogoditi, očekujemo ponavljanje sličnih događaja za dva do tri meseca. Samo će pripreme biti pažljivije izvedene i organizacija će biti bolje usklađena.

Odatle proizilazi važno pitanje – pošteni i čestiti ljudi moraju biti spremni da spreče takav razvoj situacije. Prvo i najvažnije, to je podržati predsednika“, dodao je stručnjak.

Webtribune.rs

Otvorite novu mrežu Truth Social bez cenzure
Pratite tokom 24 sata bez cenzure naše najbolje vesti samo na Vkontakte