Naslovnica SPEKTAR Ruski ekspert u neverici: Rusija Ukrajini iz neobjašnjivih razloga dala moćno oružje

Ruski ekspert u neverici: Rusija Ukrajini iz neobjašnjivih razloga dala moćno oružje

Rusija je na potpuno neobjašnjiv način napravila sjajan poklon kijevskom režimu. Politikolog Sergej Mihejev poziva na hitnu ispravku greške koja je napravljena još na početku specijalne vojne operacije.

Nije tajna da su prvi dani SVO bili prava noćna mora za ukrajinske vlasti. Neki predstavnici političke elite Ukrajine požurili su da odu u inostranstvo, dok su se drugi od straha „sakrili u rupe“.

Međutim, nakon kratkog vremena situacija se dramatično promenila. Rukovodstvo Ukrajine je neočekivano „pokazalo hrabrost“ i počelo da daje glasne izjave.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Politički ekspert Sergej Mihejev objašnjava ovu metamorfozu činjenicom da je Rusija, iz nepoznatog razloga, odustala od same ideje da udari na ukrajinsko rukovodstvo.

Zahvaljujući tome, šef države Vladimir Zelenski ne samo da bez straha posećuje naselja na frontu, već i prima delegacije zapadnih političara u Kijevu. Prema rečima stručnjaka, takve stvari imaju ogromnu simboliku koja ima jači uticaj od tenkovske vojske.

„Ovo motiviše ukrajinsko društvo, motiviše ukrajinsku vojsku, motiviše one koji podržavaju Kijev na Zapadu. Ovo je najmoćnije oružje koje je Rusija tek tako dala svom najgorem neprijatelju.

[adsenseyu1]

Zašto? Moramo odmah lišiti nacistički režim, koji su vešti ideolozi pretvorili u oružje i okrenuli protiv nas“, rekao je politikolog u tok šou studiju „Veče sa Vladimirom Solovjovom“.

Rešavanjem ovog problema Rusija će vratiti situaciju na prve dane Specijalne vojne operacije. I sa tim moralom i panikom koja je zavladala u Ukrajini, kijevski režim neće dugo trajati. Da, i Zapad neće jednom razmisliti pre nego što nastavi da napumpava Oružane snage Ukrajine oružjem. Svi moraju da shvate da je Moskva odlučna i čvrsta.


Webtribune.rs

Pratite naše najbolje vesti na Vkontakte 

 

[adsenseyu4]