RUSKA PORUKA PENTAGONU: Imate li vi uopšte avion koji je u stanju ovo da izvede – VIDEO

Sukhoi Su-30 suhoj rusija avion

Ovako to rade Rusi a Stejt department podnosi zvaničan protest ako ruski avion dođe na 90 metara od američkog aviona.

Pilot ruskog borbenog aviona dao je potpuno novo značenje „letačkoj inspekciji“. Video snimak, koji je očigledno napravljen u Siriji, pokazuje kako Su-30SM zaviruje u vojni transportni avion odmah nakon vazdušnih udara, leteći na samo metar od otvorene rampe. Jasna je namera ruskih pilota da upućuju izazov Pentagonu: „Da li vi uopšte imate avion koji ovo može“

Video snimak koji se pojavio na ruskim društvenim mrežama ove nedelje pokazuje unutrašnjost transportnog aviona, verovatno Il-76, koji izbacuje teret.

Zatim tik uz njega dolazi borbeni avion, super manevarskih sposobnosti, leteći tako blizu, da su se videla oba pilota unutar kokpita i drugi detalji borbenog aviona. Tu je boravio oko jednog minuta, pre nego što je “zaronio“, pokazujući svoj trup.

Nije odmah bilo jasno kada je ovaj snimak napravljen, ili da li se neko izlagao nepotrebnom riziku, ali posada transportnog aviona je očigledno bila zadovoljna, što ukazuje na to da je ovaj podvig bio planiran. Kako god bilo, dok gledate ovaj video, osećate neugodne trnce.

POGLEDAJTE VIDEO:

Webtribune.rs