Naslovnica IZA OGLEDALA NASA OVO NE ŽELI DA VIDITE: Ogroman vaznemaljski NLO leti pored Međunarodne...

NASA OVO NE ŽELI DA VIDITE: Ogroman vaznemaljski NLO leti pored Međunarodne svemirske stanice – VIDEO

nlo2jk

NASA ne želi da vidite ogroman vaznemaljski NLO kako leti pored Međunarodne svemirske stanice: Stanica je optužena da koristi softver kako bi blokirala vanzemaljski svemirski brod koji se pojavio na snimku

NLO entuzijasti tvrde da su zabeležili snimak sa direktnog prenosa Međunarodne svemirske stanice koji prikazuje dva NLO-a kako lebde blizu Međunarodne svemirske stanice (ISS) u niskoj Zemljinoj orbiti. Prema teorijama zavere, NLO prati i pregleda satelit.

Neki NLO entuzijasti, međutim, tvrde da je analiza snimka pokazala da su svetla u stvari bila od jedne ogromne vanzemaljske letelice ili svemirskog broda koji plovi pored ISS u to vreme. Ipak, na snimku  se pojavljuju dva odvojena NLO svetla zato što NASA koristi softver da blokira velike delove svemirskog broda.

[adsenseyu1]

Tvrdnja da je NASA pomoću softvera blokirala ogroman svemirski brod koji se pojavio na direktnom prenosu ISS, nastala je iz posmatranja gledalaca koji navode da su dva NLO svetla naglo nestala mnogo pre nego što su stigla do kraja ekrana. Ali skeptici tvrde da nagli nestanak svetala ukazuje na to da su ona bila refleksija svetlosti sa ISS.

Teoretičari zavere insistiraju na tome da video dokaz ukazuje na to da NASA pokušava da prikrije NLO dokaze uređivanjem direktnog prenosa.

Tvdnje o snimku su izazvale živu raspravu na NLO forumima. Mnogi NLO entuzijasti ga prikazazuju kao najnoviji video dokaz vanzemaljske inteligencije u našem solarnom sistemu.

Snimak je postavljen na Jutjub 27. avgusta 2016. godine od strane NLO lovca Streetcap1. Na njemu se prikazuju dva NLO svetla kako trepere i lete blizu ISS sekcije.

Prema entuzijastima, svetla su bila iz dve vanzemaljske letelice koje prate ISS u niskoj Zemljinoj orbiti i približavaju se radi bliže inspekcije dela satelita gde je usidren teretni svemirski brod Progress.

Progress je potrošna teretna svemirska letelica kojom upravljaju Rusi i koristi se za snabdevanje ISS. Ona pristane na ISS nekoliko puta godišnje. Nakon pristajanja i istovara materijala, napuni se otpadom sa ISS, za koji je dozvoljeno izgori u Zemljinoj atmosferi tokom ponovnog ulaska.

Prema rečima NLO blogera Skota Veringa, snimak daje konačan dokaz inteligentnog vanzemaljskog života u našem solarnom sistemu. Iskusni lovac na vanzemaljce je insistirao na tome da su NLO posada bili vanzemaljci koji prate i proveravaju ISS.

https://youtu.be/nSQDNypchwU

Streetcap1 sa Jutjuba je uhvatio dva NLO-a kako se kreću iznad svemirske stanice na direktnom NASA-inom prenosu,“ napisao je Vering na svom blogu 30. avgusta. “Prvi NLO je manji… što mi govori da je nešto dalje drugi, veći NLO.“

Mnogi NLO entuzijasti su se složili da snimak pokazuje vanzemaljsku letelicu kako leti blizu ISS, i NASA se našla na udaru zbog njene navodne politike neobjavljivanja dokaza vanzemaljskog života.

[adsenseyu5]

“Čekam da vidim sa kakvim će objašnjenjem da izađu NASA i vlada,“ prokomentarisao je jedan entuzijasta.

“ISS je potpuna obmana,“ još jedan je prokomentarisao ljutito, “i oni nas pripremaju za veliku obmanu.“

Međutim, neki gledaoci su ukazali na to da snimak ne prikazuje dve vanzemaljske letelice, nego jednu ogromnu NLO matičnu letelicu koja leti pored ISS. Gledaoci su tvrdili da je NASA zapravo koristila softver da blokira veliku letelicu.

“Izgleda skoro kao prolazak džinovskog svemirskog broda, ali je ostatak blokiran nekom vrstom nevidljivog zida, možda korišćenjem nekog softvera,“ tvrdi korisnik DragonMaster204 na Jutjubu. “Obratite pažnju na obojene kvadrate oko ISS, baš kao što je pronađeno u raznim Apollo slikama, kao da je ostatak slike prekriven.“

[adsenseyu1]

Ponovljeni navodi da je NASA pomoću softvera uklonila veliki NLO koji se pojavio u direktnom prenosu ISS izazvani su nedavnim izjavama da NASA ukida direktan prenos ISS u septembru.

“Razlog zašto NASA ukida direktan ISS prenos je taj što ne mogu dovoljno da cenzurišu ono što se prikazuje bez da istina bude očigledna sama po sebi,“ prokomentarisao je treći entuzijasta. “Zato potpuno zatvaraju javni prenost.“

Sajt Insquisitr je početkom prošlog meseca izvestio da su članovi NLO zajednice protestovali zbog saopštenja NASA-e da trajno gase direktan video prenos sa ISS. NLO entuzijasti tvrde da je stanica donela ovu odluku jer su “oni gore“ zabrinuti da je prenos postao glavni izvor NLO dokaza.

“Ja vidim zašto bi NASA želela da zatvori direktan prenos,“ komentarisao je svojevremeno NLO lovac Skot Vering na svom blogu. “On pokazuje javnosti da vanzemaljci postoje, a ako javnost to sazna, onda NASA neće više biti potrebna.“

NASA je 29. jula neočekivano saopštila da će početi postepeno da ukida direktan prenos sa ISS u Avgustu i da će se završiti 1. septembra.

Nakon ponovljenih tvrdnji NASA-inog zvaničnog NLO i vanzemaljskog zataškavanja od strane članova NLO zajednice, stanica je izdala izjave prošlog aprila, rekavši da nemaju politiku skrivanja ili prikrivanja NLO dokaza.

Webtribune.rs

[adsenseyu6][adsenseyu5]