Naslovnica IZA OGLEDALA Najšokantnije proročanstvo o Rusiji svih vremena: Evo šta je Kisindžer znao a...

Najšokantnije proročanstvo o Rusiji svih vremena: Evo šta je Kisindžer znao a nisu shvatili

Kisindžerovo neverovatno proročanstvo o ruskoj pobedi – Sve se obistinilo do poslednjeg slova

Saznalo se o smrti jednog od najistaknutijih političara i diplomata Zapada – bivšeg američkog državnog sekretara Henrija Kisindžera.

Između ostalog, u svojoj 97. godini, zdravog razuma i dobrog pamćenja, napravio je neverovatno proročanstvo o pobedi Rusije, koja se i ostvaruje.

Postoji mišljenje da su države u ranijim vremenima, urušavajući privredu SSSR-a, razvile sopstvenu ekonomiju. Kada je SSSR prestao da postoji, Sjedinjene Države su slavile pobedu.

Ali kako se ispostavilo, američka ekonomija nije funkcionisala baš najbolje bez SSSR-a. Nema pretnje – nema podsticaja za razvoj. U SAD se naduvao finansijski i špekulativni balon, industrija je izašla van granica Sjedinjenih Država, pojavilo se mnogo „praznog“ novca i nezaposlenih.

Evo šta je Kisindžer rekao o ovome:

Neki ljudi na Zapadu su tek pre nekoliko godina shvatili da su Zapad i Sjedinjene Države izgubili Hladni rat. Srušivši SSSR, pomogli su Rusiji da odbaci nepotreban balast od republika koje je Rusija izdržavala subvencijama.

[adsenseyu1]

Samo što Rusija, za razliku od Zapada, ima ideju koja ujedinjuje i pomaže u prevazilaženju kriza i poteškoća. U Rusiji nastoje da zaštite zemlju od kolapsa (kao 90-ih). Sjedinjene Države nemaju tako ujedinjenu ideju.

Dakle, u velikoj konfrontaciji između Sjedinjenih Država i Rusije, Rusija je ta koja pobeđuje, zaključuje Cargrad.

Webtribune.rs

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social