Naslovnica ŽIVOT Lekari su digli ruke od njega i ostavili ga da umre a...

Lekari su digli ruke od njega i ostavili ga da umre a on se izlečio sa evo kako

[adsenseyu2]

kanabis

[adsenseyu3]

Lekari su pedesetogodišnjaku iz Ilinoisa dijagnostikovali „neizlečivi“ rak pluća i perikarda, kao i da će živeti najviše godinu dana uz pomoć hemoterapije.

Međutim, Deren Miler je počeo da traži drugi lek jer mu je hemoterapija ostavljala plikove na ustima, a ruke i noge su mu bile krvave. On je zatim odlučio da u terapiju ubaci i ulje od kanabisa.

Kao što možda već znate, stopa preživljavanja raka pluća je jako mala. Procenjuje se da je već u prvom stadijumu manja od 50%, dok pacijent u četvrtom stadijumu ima svega 1% šanse da se oporavi.

Svestan svojih šansi, Deren Miler je odlučio da pored hemoterapije uzima i ulje od kanabisa. On nije želeo samo da produži svoj život, već da se izleči.

Pošto je istraživao svojstva ulja od kanabisa i pročitao na stotine priča drugih ljudi koji su se izlečili, Miler je bio uveren da će mu ova terapija pomoći.

[adsenseyu4]

Milerova žena je dala otkaz na svom poslu kako bi mogli da primaju medicinsku pomoć, a zatim su se preselili u Kaliforniju gde je lečenje kontroverznim uljem od kanabisa legalno.

Sedam meseci kasnije, Deren se u potpunosti izlečio od raka i ima bolničke dokumente koji to dokazuju.

On je za CBS News rekao:

„Danas su mi rekli da sam u potpunosti izlečen od raka i da se on neće vraćati. Ako me pitate da li je zato zaslužno ulje od kanabisa, reći ću da jeste. Međutim, reći ću da mi je pomogla i hemoterapija“.

Pošto se oporavio od „neizlečive“ bolesti, Miler i njegova žena su se ponovo vratili u Ilinois. On sada vodi program za pomoć drugima koji su u sličnoj situaciji kao što je on nekad bio.

Priča o Derenu Mileru u većoj meri podseća na priču o Dejvidu Hibitu, tridesettrogodišnjem Britancu kom su lekari rekli da ima samo 18 meseci života.

Međutim, Hibit je izlečio svoj „neizlečivi“ rak debelog creva tako što se odlučio na terapiju uljem od kanabisa umesto konvencionalne terapije.

Webtribune.rs

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]