Aleksandar Pavić: Zapad nema plan „B“, ići će do kraja – VIDEO

Politikolog Aleksandar Pavić smatra da ne postoji šansa da Zapad napravi dogovor sa Rusijom i da je američka duboka država spremna da ide do kraja u obračunu sa Putinom.

Pavić, međutim veruje, da bi pojedine zemlje u EU mogle da odustanu od zajedničke politike sankicija i da naprave samostalne dogovore sa Rusijom kako bi obezbedili energente za svoje građane.

On kaže da velike količine oružja koje Zapad upućuje u Ukrajinu nikada ne stignu do te zemlje i da se to oružje upućuje na druga mesta, između ostalog i na Balkan, kao sredstvo za pokretanje nekih budućih sukoba. Pavić veruje da je deo tog oružja već stigao u BiH u muslimanske ruke.

Pavić u intervju za Helm Kast govori o situaciji u Ukrajini, Rusiji, krizi oko Tajvana, potencijalnim sukobima na KiM, stanju u Makedoniji i Crnoj Gori.

Važno. Samo na socijalnoj mreži Vkontakte objavljujemo sve naše najbolje vesti. Na ostalim socijalnim mrežama to nećete naći jer su cenzurisane i mi ne učestvujemo u toj iskrivljenoj i lažiranoj stvarnosti. Takođe nas nađite i na Telegramu. Budite u toku, pratite nas.

Naš VKontakte kanalhttps://vk.com/id718919389

(pravda.rs)