8 karakteristika zvezdane dece

fndliswnvxcksdflk

Karakteristike zvezdane dece – Mnogi posmatrači, uključujući nastavnike, roditelje, specijaliste za razvoj deteta i pedijatre su primetili nešto izvanredno tokom nekoliko decenija, da se javljaju dramatične promene kod dece i mladih osoba kojima se oni bave.

Ova novija deca se čine bistrijima.

Ne samo da ta deca odrastaju brže i fizički i mentalno, oni takođe rešavaju probleme i rad u školi na jednistven način koji deluje, ali ostavlja ljude u čudu.

Oni su veoma duhovni, ali nisu zainteresovani za religiju. Fascinirani su svemirom i životom na drugim planetama, i većina njih oseća vezu sa drugim svetovima.

Oni su poznati kao zvezdana deca. Postoje brojni opisi i iskustva koja im odgovaraju, poput ovih navedenih u nastavku.

8 karakteristika zvezdane dece

Zvezdana deca se pominju u mnogim kulturama, od američkih Indijanaca, afričkih Dogona, pa čak i u Indiji. Svi oni pominju bića poput boga koja su sišla sa zvezda.

Prema rečima dr Ričarda Bojlana, zvezdana deca se mogu definisati kao deca sa ljudskim i zvezdanim poreklom.

Dole su navedeni opisi koji mogu definisati dete kao zvezdano dete:

  1. Kroz genetski inženjering, geni zvezdanih posetilaca su upleteni u reproduktivni materijal ljudskog roditelja.
  2. Inkarnacija zvezdanog posetioca u ljudsko telo radi završavanja važne misije, da donese svest koja je korisna za naš svet.
  3. Može se desiti, iz dosadašnjeg iskustva, da negde tokom detinjstva dete bude ozbiljno bolesno, ali se nekako čudesno oporavi sa obnovljenom verom i sposobnošću, tokom ove faze duša je zamenjena duhovnom dušom posetioca.
  4. Neka deca su imala kontakt sa zvezdanim posetiocima, ali se toga sećaju samo u svom zrelom dobu.
  5. Ova deca su veoma posebna, to znaju čak i njihovi zbunjeni roditelji. Oni su kao odrasli ljudi u telu dece.
  6. Jedna od zajedničkih karakteristika zvezdane dece je da oni često mogu da izazovu gašenje uličnih svetiljki kada prođu pored njih, to je prouzrokovano bioelektricitetom koji se stvara kao rezultat kontakta sa zvezdanim posetiocima.
  7. Ova deca često imaju veštine kao što su telepatija, vidovitost, pa čak i telekineza.
  8. Ova zvezdana deca žele da promene svet na bolje, bez obzira da li se zalažu za mir, širenje saosećanja i ljubaznih dela ili na lečenju problema zagađenja zemlje. Njihova je misija da probude u ljudima njihov najveći potencijal.

Zvezdana deca se sada pojavljuju svuda, da li ste vi jedno od njih? Znate li prijatelja koji bi mogao biti jedan od njih?

Webtribune.rs