ŽIVOT NA MARSU „IZBRISAN“: Otkriće usamljene cipele dokazuje da je Marsovac ubijen

mars


To je najnovija tvrdnja lovca na vanzemaljce koji kaže da je pronašao više dokaza o životu na Marsu od bilo koga na planeti.

Skot Vering, urednik sajta ufosigtingsdaily.com je naveo da je “cipela“ verovatno sve što je ostalo od odavno mrtvog marsovskog borca ubijenog tokom drevnog apokaliptičnog rata.

Vering je pisao o otkriću u tekstu pod naslovom “Cipela pronađena na Marsu ukazuje na užasnu smrt vrste.“

On je napisao: “U potrazi za nekim terenskim fotografijama sa Marsa pronašao sam usamljenu cipelu na ivici kratera.

Ovo je verovatno cipela vrste koja je bila u ratu davno i usamljeni dokaz postojanja jedne osobe.

Koliko puta smo na ratištu ili posle katastrofalnog događaja videli fotografije cipela žrtava u novinama… dokaz  koliko su jako pogođeni, koliko brzo su odvedeni od nas? Pa, ovo je takav dokaz.“

Druge dokaze života Vering je pronašao na slikama NASA-inog rovera a oni uključuju mrtva tela, žive male vanzemaljce, fosile, niz životinja, statue, zgrade, pa čak i pištolj.

Objekti koje je pronašao su uglavnom iste boje kao i stene oko njih.

Skeptici i naučnici kažu da je to zato što to i jesu – neobično oblikovane stene.

Oni tvrde da Vering ima redovna iskustva sa pareidolijom – fenomenom kojim mozak prevari oči da vide poznate oblike ili objekte u teksturi poput oblaka ili stenovitih površina.

Čak su i ostali NLO istraživači kritični prema Veringu zato što hrli ka zaključcima koji jednostavno nisu potkrepljeni dokazima.

Vering je došao do zaključka da je cipela – naravno, ako to jeste cipela – bila dokaz ratne nesreće bez ikakvih drugih informacija.

Međutim, postoji dugo održavana teorija zavere da su inteligentne vrste nekada naseljavale Mars i da su ubijene u nekom drevnom unutargalaktičkom nuklearnom ratu.

Ta teorija je dodata u aprilu 2015. godine kada su, u drugom slučaju sumnje na pareidoliju, NLO lovci tvrdili da su pronašli dokaz o nuklearnoj pečurki na planeti na drugoj NASA-inoj slici.

NASA, naravno, kaže da nije pronađen dokaz postojanja mikroskopskog oblika života na Marsu, iako su roveri pronašli tragove vode i nastavljaju da istražuju.

Ranije ove godine, NASA je otkrila da je Mars nekada imao atmosferu poput Zemljine, ali je tokom milijardi godina polako uklonjena sa planete sunčevim zracima.

Webtribune.rs