Naslovnica IZA OGLEDALA BRITANSKI MEDIJI TVRDE: Ubistvo vozača bila je poslednja opomena Putinu

BRITANSKI MEDIJI TVRDE: Ubistvo vozača bila je poslednja opomena Putinu

[adsenseyu3]

gfhdfgsdsdf

[adsenseyu2]

Ubistvo vozača Vladimira Putina: šokantne tvrdnje da su “strani agenti ubili“ ruskog pomoćnika

Službeni automobil ruskog predsednika je bio umešan u strašan sudar u Moskvi u utorak, izveštava britanski „Dailystar“

Predsednički crni BMW je postao staro gvožđe nakon što ga je udario Mercedes koji je skrenuo sa suprotne strane prometnog magistralnog puta.

Ruski mediji su izvestili da je automobil vozio Putinov “omiljeni vozač“, koji je poginuo na licu mesta u brutalnom sudaru.

Putin nije bio u automobilu u trenutnu ove užasavajuće nesreće.

[adsenseyu4]

Bolničari su brzo stigli na lice mesta, ali je žrtva – vozač koji je imao više od 40 godina iskustva u vožnji – poginuo na licu mesta.

Policija je potvrdila da je pokrenula istragu, bez davanja bilo kakvih detalja – što je izazvalo spekulacije o smrti vozača.

Na mreži su se pojavile tvrdnje da je sudar bio atentat sproveden od strane “stranih tajnih agenata.“

putinsd

Prema nekim teorijama zavere, vebsajt Milenijum je izvestio da su ovom spletkom koordinirali zapadni plaćenici koji rade unutar Moskve.

U članku pod naslovom “Da li su globalni vladari  poslali poruku predsedniku Vladimiru Putinu?“, vebsajt sugeriše da je navodni atentat bio deo šire “anglo-američke“ zavere da se reše Putinovog unutrašnjeg kruga.

Na sajtu tvrde da nepoznata organizacija želi da preuzme kontrolu nad ruskim bogatim prirodnim resursima, uključujući naftu, gas, zlato i uranijum.

[adsenseyu1]

Na svom sajtu, Milenijum opisuje sebe kao “platformu alternativnih vesti“ koja želi da predstavi “najaktuelnije i najpreciznije vesti dostupne na internetu.“

U članku pišu: “Ne dešava se često da predsedniku supersile bude poslata tako dramatična i nasilna poruka. Čini se da se upravo to dogodilo u ubistvu omiljenog vozača ruskog predsednika Vladimira Putina dok je vozio službeni automobil predsednika.

Takva drska pretnja životom predsedniku Putinu može biti koordinisana samo od strane unutrašnje grupe stranih tajnih službi koji imaju zastupnike koji rade unutar Moskve. Moskva je toliko velika da su možda sami agenti isplanirali i izveli napad direktno iz grada.“

https://youtu.be/2Ch0HJNKS0g

Milenijumove tvrdnje su neosnovane i čini se, politički motivisane.

CCTV slike sudara u velikoj brzini, prikazuju kako BMW eksplodira kroz zaštitnu barijeru u oblaku dima, pre nego što se otme kontroli.

Stanje drugog vozača koji je učestvovao u nesreći još uvek nije poznato.

Nema nagoveštaja da je u pitanju navodni atentat kao što navodi Milenijum.

Savet Federadije – ruski ekvivalent Domu lordova –zvanični je vlasnik vozila kojim je upravljao Putinov vozač.

Operacija čišćenja je trajala nekoliko sati i izazvan je veliki zastoj u saobraćaju kada je nakon nesreće zatvorena avenija Kutuzovki.

Ova nesreća povećava strahove za bezbednost ruskog lidera.

Ovaj incident se pojavio nakon što su šefovi američkih obaveštajnih službi otkrili da Putin gradi komandno-kontrolne bunkere otporne na nuklearke u i oko Moskve u okviru priprema za nuklearni rat.

I poslednjih meseci su stručnjaci upozorili da Rusija Vladimira Putina ima mogućnosti da pokrene invaziju Evrope “preko noći.“

Webtribune.rs[adsenseyu5][adsenseyu5]