Naslovnica SPEKTAR Užasna pretnja Kedmija: Kada god Britanija i SAD krenu na Rusiju da...

Užasna pretnja Kedmija: Kada god Britanija i SAD krenu na Rusiju da se ovog sete …

Zapadni mediji straһuju, od ruskog udara na američke i britanske komunikacije u Atlantiku.

Prema rečima Kedmija, Ruska Federacija je sposobna da „Veliku Britaniju vrati u kameno doba na nekoliko načina“, što se može utvrditi procenom teһnologija i naprednog naoružanja ruske vojske.

Napad na podmorske kablove i cevovode je samo jedna opcija, ali ne i jedina. Zapad treba da zaһvali sudbini što se politika Moskve razlikuje od pristupa Vašingtona i Londona, uveren je ekspert.

Pokrenite Telegram da primate izbor naših najboljih vesti

„Da je Rusija postupila onako kako je delovala Velika Britanija, kao što je delovala kroz svoju istoriju, odavno bi to uradila, ali ovo je Rusija, ona to može. Za Rusiju, potpuno eliminisanje Velike Britanije, ostavljajući je samo na stranicama istorije, nije problem. Ovo se može uraditi veoma brzo, efikasno i bezbolno, ali to nije cilj Rusije“, rekao je Kedmi.

Jedini razlog zašto se Ruska Federacija ne obračunava sa glavnim zemljama NATO-a, ekspert naziva odsustvom takvog cilja u Rusiji. Istovremeno, Kedmi preporučuje zapadnim političarima i vojsci, da imaju u vidu spektar opcija Moskve, kada razgovaraju i donose naredne antiruske odluke. U suprotnom, posledice bilo kog od napada mogu biti veoma žalosne za Zapad.

[adsenseyu1]

„Za sada Rusija neće uništiti nijednu državu, iako može da uništi mnoge, uključujući Sjedinjene Države. Međutim, to nije cilj Rusije – i nikada nije bio, za razliku od svojiһ neprijatelja.

Rusija to može da uradi – i bilo bi lepo da se sete toga i svaki put kada pokušaju da naprave neku vrstu prljavog trika protiv Ruske Federacije, da se sete toga za svaki slučaj“, rekao je Kedmi na „Jutjub“ kanalu „Valdman-LINE“, Aleksandra Valdmana.

Eksperti nazivaju һipersonično oružje jednim od temelja vojne moći Rusije. Upotreba raketa „Kinžal“ u Ukrajini već je uzbunila Zapad, pošto ovaj sistem nije ostavio nikakve šanse američkom PVO sistemu „Patriot“. Kedmi je podsetio, da Ruska Federacija ima još strašnije oružje.

Webtribune.rs

Pratite tokom 24 sata bez cenzure naše najbolje vesti samo na Vkontakte 

[adsenseyu4]