Naslovnica ŽIVOT Stavila je iseckan beli luk na hanzaplast i evo šta se dogodilo

Stavila je iseckan beli luk na hanzaplast i evo šta se dogodilo

beli-luk-flaster

Ovo je zanimljiv slučaj, objavljen na društvenim mrežama od strane žene koja je imala estetski problem.

Nećemo govoriti o čudotvornom piću koje može da promeni vaš izgled, ali ćemo vam pokazadi delotvoran domaći lek za topljenje ružnih bradavica. Svi znamo kako bradavice mogu biti neprijatne, bez obzira gde se nalaze.

[adsenseyu1]

Zamislite da imate tu “stvar“ na nosu? O, ne! Ljudi koji imaju velike bradavice na svom licu mnogo pate i imaju manje samopouzdanja i samopoštovanja. Ali, srećom, postoji prirodno rešenje za ovu vrstu problema.

Šta su bradavice?

Bradavice su uzrokovane humanoidnim papiloma virusom ili HPV. Bradavice se obično pojave na rukama i nogama, ali je moguće da dobijete bradavicu na licu, ili kao u ovom slučaju, na nosu. Bradavice mogu nestati same od sebe u nekom trenutku, ali ponekad ne nestaju.

[adsenseyu5]

Prema iskazu ove žene, ona je imala bradavicu na nosu koja je izgledala kao karfiol. Bila je očajna zbog toga i želela je da je reši po svaku cenu. Kada je srela svoju staru prijateljicu, rekla joj je za svoj problem i prijateljica joj je rekla da ne brine, jer postoji stari domaći lek za uklanajanje bradavica.

Prijateljica joj je rekla da je taj domaći prirodni lek godinama koristila njena baka i da ima neverovatne rezultate. Nakon razgovora, dve prijateljice su otišle u lokalnu prodavnicu i kupile dosta belog luka.

Iz prodavnice su otišle kući i njena prijateljica je očistila jedan čen belog luka i samlela ga. Zatim je stavila malo mlevenog belog luka na mali komad pamuka i stavila ga na bradavicu na nosu. Zalepila ga je malim zavojem. Pre nego što je otišla, rekla je svojoj prijateljici da promeni parče pamuka dva puta dnevno.

Bradavica je počela da bledi već posle 5 dana, mnogo brže nego sa estetskom hirurgijom, od koje joj je bilo potrebno najmanje 2 nedelje da se oporavi. Ona se još uvek plaši da bi se bradavica mogla ponovo pojaviti, i proverava isto to mesto svaki dan već skoro tri meseca. Ali, nema ni traga od bradavice.

Povratak virusa nije redak slučaj. Ali sa zdravom ishranom, koja jača imuni sistem, vaše telo može imati kontrolu nad njim. Beli luk je zdrav, prirodan, antivirusni, antifungalni i antibakterijski sastojak koji pomaže vašem telu da se bori sa mnogim bolestima.

Webtribune.rs

[adsenseyu6][adsenseyu5]