Naslovnica SPEKTAR Šokantne tvrdnje Daglasa Mekgregora: Bela Kuća još odbija da prizna šta je...

Šokantne tvrdnje Daglasa Mekgregora: Bela Kuća još odbija da prizna šta je stvorila …

       

Bela kuća i dalje odbija da prizna da su SAD stvorile čudovište od Ukrajine sa kojim ne mogu da se izbore, rekao je pukovnik Daglas Mekgregor, bivši savetnik šefa Pentagona na Jutjub kanalu Judging Freedom.

Prema njegovim rečima, upravo zbog nemogućnosti da priznaju sopstveni neuspeh vlasti SAD nastavljaju da javno podržavaju kijevski režim, kao što to čini američki državni sekretar Entoni Blinken.

„Sve su to gluposti, ali šta očekujete od ove osobe? Niko u Vašingtonu neće istupiti i reći:“ Hej, napravili smo strašnu grešku i stvorili smo čudovište mnogo veće i moćnije od sila za koje smo mislili da ćemo poraziti“, kaže Mekgregor.

Otvorite Telegram da bez cenzure primate izbor naših najboljih vesti

Istovremeno je primetio da se ruska zajednica, zbog ukrajinske krize, pokazala trajnijom od američke.

„Rusija je sada ujedinjenija nego što je možda bila poslednjih decenija, ruska vojska je veća i moćnija, a volja za pobedom jača nego ikad. I zaista bih voleo da mi u Sjedinjenim Državama imamo isto jedinstvo“, rekao je on.

Pukovnik Mekgregor je u utorak rekao da bi sledeći korak ruskog predsednika Vladimira Putina u sukobu sa kijevskim režimom mogao da bude potpuno oslobađanje svih teritorija istočne Ukrajine.

[adsenseyu1]

Webtribune.rs

Otvorite novu mrežu Truth Social bez cenzure
Pratite tokom 24 sata bez cenzure naše najbolje vesti samo na Vkontakte 

       

[adsenseyu4]