Skot Riter: Ukrajinska vojska u sukobu sa Rusima koristi šokantne trikove

       

Ukrajinski vojnici razbijaju NATO oružje i tehniku kako bi izbegli sukob, izjavio je američki obaveštajac u penziji Skot Riter u emisiji na YouTube kanalu U.S. Tour of Duty.

„Rusi su objavili nagradu za svaki uništeni tenk. Momku koji je prvi uništio tenk Leopard dodelili su milion rubalja za njegovo uništenje“!

„Sada svaki ruski vojnik na frontu pretražuje taj tenk. Kada se pojavi u vidokrugu, svi se okreću ka njemu i počinju da ga love iz svega što imaju“.

Otvorite Telegram da bez cenzure primate izbor naših najboljih vesti

„Zato oni koji upravljaju tenkom Leopard, povlače se nazad, i naleću na mine, i tako se samouništavaju. Ili ga sami pokvare da ga ne bi vozili“, rekao je Riter.

Po njegovim rečima, Zapad je preterano cenio tehnološki napredni tenk Leopard i nadao se da će on promeniti tok ukrajinskog rata. Međutim, ruski vojnici su mu našli slabost i lako ga uništavaju.

Sredinom juna, predsednik Vladimir Putin se sastao sa vojnim korespondentima i prokomentarisao prve rezultate ukrajinske kontraofanzive, naglašavajući da ukrajinskim trupama nije uspelo da postignu uspeh na nijednom pravcu, dok nemački tenkovi Leopard i američki BMP Bradli lako gore.

Webtribune.rs

Otvorite novu mrežu Truth Social bez cenzure
Pratite tokom 24 sata bez cenzure naše najbolje vesti samo na Vkontakte