POL KREJG ROBERTS: Vreme je, Rusija mora da se pripremi za TOTALNI RAT

rusija

Neko treba da razgovara sa ruskim ministrom finansija Antonom Siluanovom i da ga poveže sa stvarnošću. Prema izvještaju RT-a, Siluanov je pozvao na ponovno uspostavljanje ekonomskih i političkih veza između Moskve i Vašingtona.

Veze između SAD i Rusije namerno su uništene od strane američkog vojnog / bezbednosnog kompleksa i njegovih kongresnih i medijskih vazala kako bi se vojno-bezbednosnom kompleksu pružio dovoljno veliki neprijatelj da opravda godišnji budžet kompleksa vredan 1.000 milijardi dolara.

Šta Siluanov misli, da je Russiagate nešto drugo a ne udar da spreči Trumpa da normalizuje odnose sa Rusijom?

Poslednji predsednik koji je pokušao da obuzda vojni / bezbednosni kompleks bio je Džon F. Kenedi i on je ubijen. Na Trumpu su koristili Russiagate umesto metaka, i pokazalo se gotovo jednako delotvorno.

Ako zvaničnici ruske vlade i dalje budu žrtve svojih snova da postanu američki partner, oni i njihova zemlja su na putu uništenja.

Putinova tolerancija prema Petoj koloni koju finansira Vašington, a koja deluje u Rusiji protiv ruske vlade i ruskog suvereniteta, ukazuje na to da ruska vlada ne može da shvati činjenicu da neokonzervativci nameravaju da ponovo uspostave jednopolarni svet.

Možda bi Igor Korotčenko trebalo da razgovara sa Siluanovom. Korotčenko kaže da Rusija treba da prestane da se bori i da se pripremi za rat.

U današnjem digitalnom / termonuklearnom svetu, Rusija neće imati vremena, kao što je Staljin imao, da se oporavi od napada i da nastavi pobedu.

Među stvarima koje Rusija treba da uradi da bi bila spremna za rat, kaže Korotčenko, „je da uveća strateške zalihe visoko preciznih raketa“, što zahteva izgradnju dodatnih postrojenja i opreme za njihovu proizvodnju, zaštitu digitalnog suvereniteta Rusije i povećanje funkcionalnost FSB-a (Ruske bezbednosne službe) kako bi se sprečilo da peta kolona koja se finansira spolja radi protiv Rusije .

Slabost Rusije je tolerancija vlade prema medijima i političarima unutar Rusije koji se finansiraju iz Zapada i koji djeluju kao agenti Vašingtona.

Ruska vlada toleriše te agente Vašingtona, jer ruska vlada želi da pokaže koliko je demokratska u nadi da će Zapad prihvatiti Rusiju kao svoju.

Sve dok Zapad priprema rusku propast.

Webtribune.rs