Ovo su najjači borci današnjice: Šaolin monasi u neviđenoj akciji do sada – VIDEO

litica-kina-huasan saolin

Monasi iz Šaolina žive na obroncima svete planine Song Šan koja se nalazi u srcu Kine, i na čijem se prostoru postoje 72 manastira i svetilišta. U podnožju ove planine nalazi se manastri Šaolin, gde je nastao zen budizam.

Na Međunarodnom festivalu viteštva Despot Stefan Lazarević koji se održava u manastiru Manasija, pored Despotovca, svoje veštine pokazali su i čuveni monasi Šaolina.

Kako se i očekivalo, njihove majstorije su ostavile gledaoce bez daha, a to što ti mladi momci rade, može da se kategoriše i u domen magije.

Monasi iz Šaolina žive na obroncima svete planine Song Šan koja se nalazi u srcu Kine, i na čijem se prostoru postoje 72 manastira i svetilišta.

U podnožju ove planine nalazi se manastri Šaolin, gde je nastao zen budizam. Zbog toga, ne čudi što tu žive i rade mistični monasi, majstori šaolinskog kung fua. 

Svoje veštine, neustrašivost i duhovnu moć dostižu i usavršavaju uz pomoć meditacije i neverovatne fizičke pripreme.

Njihova životna filozofija i moto glasi: “Tvoj um može da upravlja tvojim telom“. Ovi majstori kung fua svoje veštine koriste isključivo u samoodbrani.

Kako to rade šaolini, pogledajte u videu, a da li i vi možete biti šaolin majstor, odgovor je da, ali da biste to postigli, potrebna su mnoga odricanja i pres svega velika snaga uma.

(Vestinet,Telegraf.rs)