Otkrivanje zastrašujućih laži: Albanaca na Kosovu ima samo 470.000 a ne 2 miliona – KO PREDAJE KOSOVO?

Kosovska_Mitrovica Kosovo

Jakšić: Čemu žurba za rešavanje statusa, kada Albanaca nema više od 400 hiljada? Čiji je lobista Selaković kada tvrdi da ih ima skoro 2 miliona?

– Živimo u senci izdaje, ponašamo se kao gladijatori, u skladu sa njihovom izrekom “Cezare pozdravljaju te oni koji će umreti”, pošto se naša vlast, Beograd, predsednik Srbije…. sprema da preda Kosovo i da zaokruži veliku Albaniju. Živimo u strahu, zebnji i neizvesnosti… Znam kako je završio Cezar, stradao je od sina Bruta koji mu je zadao ubod nožem…odatle i ona izreka “Zar i ti sine Brute…” kaže Marko Jakšić, član Predsedništva Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ u intervjuu datom Jutjub kanalu “Bez cenzure”.

On dodaje i da bi voleo da Kosovo ostane deo Srbije kao što je bilo sto godina, a da naš Cezar u liku Vučića ne strada.

– Prema poslednjim popisima na Kosovu ima 470 hiljada građana, od čega je 50 hiljada Srba, a većina, bar 400 hiljada je albanska. Sada je i Albanaca sve manje, odlaze mladi, ostaju starci, a oni ne prave decu. Nemaju posla i svi odlaze put Zapada, njihov broj se rapidno smanjuje zato postavljam pitanje, čemu tolika žurba za rešavanjem statusa? Policija nema s kim da se juri po šumama, selima i zaseocima, jer su oni sasvim prazni. Ako dobiju Šengen vize u martu i nastavi se ovim tempom, za par godina ih neće biti. Neće predstavljati ni 10 odsto stanovništva u odnosu na Srbiju, što je velika pogodnost za našu državu. Nasledili smo uvreženo mišljenje da treba da se plašimo Albanaca, ako je jednak broj, uvek smo dobijali bitku, oni deluju u čoporu, i to je razlog što se desila tolika fama. To da će stići do Vranja, je lovačka priča, nemaju dovoljno stanovništa da pokriju prostor Kosova a kamoli južne Srbije, objašnjava Jakšić i dodaje.

– Osim što se smanjio natalitet, na njihovu porodicu sad ima uticaja i laka dostupnost droge po kojoj se albanska mafija proslavila. Sve je više narkomana među Albancima. Zato kad čujem Selakovića koji kaže da ima milion i 900 hiljada albanaca odmah postavljam pitanjr, čiji je on lobista i za koga radi, kaže Jakšić koji se plaši da će crkva mirno posmatrati predaju KiM. A šta je još rekao pogledajte u videu.

(Pravda.rs)