Nemački stručnjak: Propast Nemačke i sve ovo je isplanirano – Evo zašto

Ekonomske prognoze u Nemačkoj zvuče sve gore i gore, izveštava profesor ekonomije Kristijan Kreis za Deutsche Virtschafts Nachrichten. Pretnja osiromašenja i deindustrijalizacije nadvija se nad Nemačkom, a najviše gubitaka će pretrpeti mala i srednja preduzeća.

Direktnu korist od toga imaju Sjedinjene Američke Države, koje namerno izazivaju rat u Evropi i time žele da reše unutrašnje probleme sa dugovima i prekomernom proizvodnjom, uveren je stručnjak.

Analitičari smatraju da će Nemci osiromašiti za oko 20-30 odsto, u Nemačkoj će se zatvoriti glavna industrijska preduzeća i početi deindustrijalizacija. Nemačka je upala u „zamku cena“, cena struje i gasa na nemačkom tržištu je mnogo veća u poređenju sa SAD i Azijom.

Kreis je primetio da veliki proizvođači i milijarderi koji stoje iza njih proširuju svoj uticaj kroz lobije. Uz to, Vašington je zainteresovan za slabljenje nemačke privrede, za šta je neophodno uništiti mali i srednji biznis Nemačke.

Uz to, globalni dug je postavio rekord. Na kraju marta ove godine iznosio je čak 305 triliona dolara, što je približno 348 odsto svetskog BDP-a. Zapadne centralne banke štampaju kolosalne količine novca poslednjih godina.

U ovom trenutku situacija izmiče kontroli. Profesor je uveren da su Sjedinjene Američke Države zainteresovane za zaoštravanje situacije na teritoriji Ukrajine i proširenje geografije neprijateljstava, jer bi oružani sukob uz učešće severnoatlantskog bloka rešio njihove probleme prekomerne proizvodnje i dugova. A saradnja i razumevanje naroda Rusije i Nemačke postaće noćna mora za SAD, što neće dozvoliti.

Poštovani čitaoci – Naše autorske tekstove objavljujemo samo na socijalnoj mreži Vkontakte  i na Telegramu. Budite u toku, pratite nas.

Naš VKontakte kanalhttps://vk.com/id718919389   Naš Telegram kanal – https://t.me/webtribune

Webtribune.rs