Nedeljni horoskop za period 18.1. do 24.1.2021

OVAN

LJUBAV

Napokon ste naišli na osobu koja vas u potpunosti prihvata i nema primedbu na vaš temperament i savršeno odgovara vašim karakternim osobinama, štaviše, sami ih posedujete. Jedini problem može biti ogromna količina strasti koju je teško kontrolisati i previše posesivnosti, koja se manifestuje i može biti uzrok čestih svađa. Međutim, rešićete se prepreka i poteškoća, doduše uz malo više napora, jer sada ništa ne dobijate lako. Prepustićete se ljubavi i nesputanom uživanju. Veza će zaživeti novom inicijativom, strašću i erotskim uzbuđenjem. Predložite putovanje svom partneru, za koje ste sigurni da želi, i ono će osvežiti vašu vezu.

POSAO

Iskoristite dobre planetarne uticaje u drugoj polovini nedelje, posebno u poslu, jer ćete lako doći do poslovnih ideja. Postoji velika mogućnost da možete napredovati. Snažan takmičarski duh nateraće vas da budete najbolji. Bićete primećeni, pa ćete dobiti sjajnu ponudu za novi posao. U početku ćete morati da se pridržavate ograničenja koja su vam nadređeni nametnuli do kraja nedelje, nakon čega ćete moći da delujete nesmetano. Moći ćete da plasirate svoje ideje sa nesmanjenom žestinom i energijom. Do tada, koristite diplomatiju kao svoje glavno oružje da biste postigli ono što želite. Izbegavajte nepotrebne polemike!

ZDRAVLJE

U poslednje vreme pokušavate da budete odgovorniji prema sebi i svom zdravlju, ali to ne možete. Ove nedelje možete imati zdravstvenih problema, kao i pad imuniteta. Međutim, kako ste osoba koja ima dobar stav prema zdravom životu, ne biste trebali osećati veće zdravstvene probleme. Važno je izaći iz zagušljivih prostorija i provesti što više vremena u prirodi. Za vas su sport, trening pravi način za održavanje ravnoteže tela. Nemate predispozicije za veće zdravstvene probleme. Istovremeno, do sada ste se dobro snalazili u organizaciji vremena, tako da ste uvek imali vremena za trening. Važno vam je da budete u dobroj fizičkoj kondiciji, inače se osećate loše.

BIK

LJUBAV

Sa vašim ljubavnim životom sve je u redu, treba vam samo malo uzbuđenja. Ako vaš partner to ne prepozna u vama, pokušajte da ga ohrabrite i uključite u ostvarenje njegovih skrivenih želja. Ne povlačite se, jer bi to bila fatalna greška, jer ste već blizu cilja. Otvoreno razgovarajte o problemima, videćete koliko je malo potrebno za razumevanje. Slobodni bikovi vole ljubav i to pod neobičnim okolnostima. Oni koji su u vezi doći će u iskušenje da varaju, ali će se povući u poslednjem trenutku. Vaša porodica je i dalje vaše najbolje utočište, a kuća je mesto gde se najbolje osećate.

POSAO

U poslu ćete koristiti svoju moć ubeđivanja i argumenta. Bićete koncentrisaniji, bolje ćete pamtiti, pisati, stvarati, ali i zarađivati. Imaćete sreće sa novcem. Moguće je otići na važno putovanje. I možete uspeti u igrama na sreću. Hodate po oštrici žileta kada su u pitanju međuljudski odnosi. Budite oprezni, jer možete biti razočarani u osobu koju ste najmanje očekivali. Najbolji poslovni saradnik može vam postati najopasnija konkurencija. Osetićete se kao da vam je neko zabio nož u leđa. Nećete sakriti svoje razočaranje, a važno je da sačuvate svoj stav, svest o cilju čija ste realizacija započeli.

ZDRAVLJE

Raspoloženi ste i uvek ste spremni za selidbu, ali ove nedelje mogu doneti manje zdravstvene probleme, privremene prirode. Svakako je poželjno uzeti u obzir urogenitalni sistem, što je danas naglašeno. Posetite lekara da biste razjasnili nedoumice, posebno ako to niste učinili već neko vreme. Prisutna je nervoza, koja može negativno uticati na stomak, varenje. Sada morate uzeti u obzir ishranu, kako biste smanjili teret na stomaku. Važno je voditi računa o svojim navikama, a kako ste hedonista, moraćete da uvedete manje ograničenja, bar dok poteškoće ne prođu.

BLIZANCI

LJUBAV

Uživaćete u razumevanju i podršci svog partnera i razumećete sve kritike upućene vama kao dobronamerne savete kako biste izbegli nepotrebne nesporazume. Osoba koja vam je privukla pažnju u prethodnom periodu, ove nedelje može da preuzme inicijativu za nešto više od pukog koketiranja i ležernog prijateljstva. To ste želeli, zar ne?! Zaljubljenost, zajedništvo sa partnerom i nezaboravni trenuci strasti i zajedništva guraju mnoge pripadnike ovog znaka prema bračnim vodama. Devojka singl će upoznati muškarca za ozbiljnu vezu.

POSAO

Morate verovati u sebe i ne dozvoliti da vas prethodni neuspesi pokolebaju u ostvarenju vaših planova. Razmotrite još jednom sve mogućnosti, rešite se suvišnih i zastarelih ideja i neće biti problema. Na poslovnom polju suočićete se sa poteškoćama. Nezavršeni posao privešćete kraju, ali ne na lak i opušten način. Vaša sposobnost da ubedite sagovornika u ono što želite vrediće na mnogo načina. Ali ne smete odustati! Ovo je dobra poslovna nedelja za vas, pa je poželjno da je maksimalno iskoristite, sve iz razloga što ste postigli svoj cilj. I zaista to možete!

ZDRAVLJE

Putujete više i izlazite tokom večeri. Morate se osloboditi prekomernog pušenja i konzumiranja velikih količina kofeina. Statični rad i stres doprinose osećaju slabosti, umora i potpuno iscrpljenosti. Na prvom mestu je zdrava ishrana, kao i vodeće zdrave životne navike. Možete očekivati manje problema sa pritiskom, povremeno lupanje srca, ali to je svakako posledica nedovoljne posvećenosti i nemara prema sebi i svom zdravlju. Poželjno je posetiti lekara, izvršiti kontrole, ali nemojte paničariti, jer je sve prolazno, ali je svakako upozorenje. Unesite što više tečnosti, jer je to neophodno za bubrege, kao i za mozak, ceo organizam.

RAK

LJUBAV

Ove nedelje će se pojaviti osoba koja će vam vratiti veru u ljubav. Privući će vas otvorenošću, ali i samopouzdanjem, pa ćete se brzo zbližiti. Harmonija ove veze navešće vas na pomisao da ste konačno ušli u pravu emotivnu vezu, koju već neko vreme priželjkujete. Važno je biti otvoren prema partneru, jer upravo to on očekuje od vas. Ako ste u stalnoj vezi ili braku, nemate razloga za brigu. Partner će uvek biti pored vas i daće vam vetar u leđa. Do kraja nedelje osećaćete se posebno sentimentalno. Želećete da proslavite godišnjice i biće potrebno puno ljubavi i nežnosti da biste se osećali srećno.

POSAO

Veoma loša nedelja je iza vas i nije ni čudo što ste karijeru i položaj stavili na prvo mesto. U poslu se možete izdvojiti na vrlo poseban i drugačiji način, osigurati vodeću poziciju i razoružati konkurenciju isključivo zahvaljujući sopstvenim kvalitetima. Jedino na šta treba da obratite pažnju je vaš odnos sa nekim iz kreativnog tima kada ste zbog okolnosti bili nepravedno zapostavljeni. Sada ćete imati dovoljno energije da preuzmete brojne nove projekte. Od pokretanja lične veb stranice, do preuređivanja sobe, stana, sve ćete raditi sa zadovoljstvom. Jednostavno morate pokazati okolini za šta ste sposobni. Tokom ovih dana bićete nadahnuti da javno govorite i predstavite svoje ideje.

ZDRAVLJE

Aktivirajte organizam, ostanite više u prirodi. Sad će vam se svideti, jer ste puni energije, jednostavno ne znate kako da je potrošite. Aktivirajte se, kako ste vodeni znak, uživaćete u plivanju! Naravno, možete uključiti i druge sportove u svoju svakodnevnu rutinu, ali važno je da budu kontinuirani. Ove nedelje ne biste smeli da imate bilo kakvu nelagodu, jer se uglavnom osećate dobro. Vaše raspoloženje je takođe na zavidnom nivou, pa ćete pronaći rešenje za svaki problem, koji je izuzetno važan za vašu psihu. Zadovoljni ste sobom, a dobrom raspoloženju doprinosi i energija, vitalnost koja je prisutna. Generalno, zadržite taj pozitivan stav!

LAV

LJUBAV

Pravo je vreme za ljubav – upoznaje vas potpuno neočekivano. Sve će se dogoditi tako brzo da ni sami nećete znati šta vam se dogodilo. Možda je to neko iz prošlosti, možda samo neko ko neodoljivo liči na tu osobu. U svakom slučaju, možete se ludo zaljubiti, nezaboravno, što će vam biti izuzetno ugodno. Ako ste u vezi ili braku, idete na kratko putovanje ili produženi vikend, vaša veza će vas osvežiti. U ljubavi ste izuzetno strastveni i harizmatični. Obavestićete simpatizere da ste zainteresovani. U brakovima će biti još srećnih trenutaka, potrudićete se, jer ste i sami svesni da ste u ranijem periodu potpuno nepravedno zapostavljali svog partnera.

POSAO

Mnogi od vas će imati priliku da dobiju poslovnu priliku i nastave karijeru negde u inostranstvu. Oni koji nisu spremni da se promene i prilagode novim oblicima delovanja ili nisu u stanju da uvide svoje nedostatke, mogu ostati bez položaja. Zauzmite odlučan stav, odbacite negativne misli i usredsredite se na najvažnije zadatke. Ne trošite energiju na nevažne stvari. Euforični ste i puni ideja, pa ih samo trebate predstaviti na pravi način ljudima od značaja. Imaćete njihovu podršku, jer će se vaš pozitivizam odraziti i na njih. Pravo je vreme da prevaziđete svoje strahove.

ZDRAVLJE

Oslobodite se loših navika, izolujte se što više od stresa. Tek kada prestanete da naglašavate svakojake gluposti i kada naučite da kontrolišete bes, vaše zdravlje će početi da se popravlja. U suprotnom, možete osetiti neugodnost povezanu sa vratnom kičmom, kao i povećan pritisak, što sigurno ne doprinosi dobrom zdravlju. Osećate da postoji umor, pad energije, pa vam je odmor sada neophodan. Pokušajte da prebacite odgovornosti koje vas opterećuju, deprimiraju na druge kako biste se oporavili od stresa. Važno je u svakom trenutku pokazivati smirenost. Ako ste već imali problema sa pritiskom, posetite lekara radi kontrole, kao i pružanja neophodne terapije.

DEVICA

LJUBAV

Naučili ste lekciju iz prethodne veze i izbor koji ste napravili i osoba sa kojom ste sada je neko ko zaista vredi ispraviti ako za tim uopšte postoji potreba. Sve prepustite njemu i on će najbolje znati kako da vas usreći. Dani sreće dolaze, uz malo truda ojačaćete ljubav. Ako ste slobodni, ništa osim flertovanja i slučajnih veza neće vam uspeti, jer se svaka potencijalna ozbiljnost u tom pogledu može završiti pre nego što uopšte započne. Ali to ne znači da se ne možete zabavljati i provoditi slobodno vreme na pravi način. A potencijalni partner neće biti potreban, niti će od vas očekivati nešto više. Stoga, samo se opustite!

POSAO

Za sada ne postoji ništa značajno što bi moglo ugroziti vaše poslovanje, osim finansijske dobiti, koja neće biti onolika koliko očekujete. U poslovnom svetu biće vam potrebni novi izazovi koji će probuditi vaše uspavane veštine. Poslovni kontakti imaće dobar epilog. Ali budite oprezni – počinje period povećanog stresa. Obratite pažnju na poslovno okruženje! Naučićete da pojedinci nisu toliko dobronamerni koliko žele da se predstave. Pozitivna strana svega je što ćete o svemu imati jasniju sliku, jer će licemerje doći do izražaja. Vi sigurno ne želite da učestvujete u tome. Vreme je i da malo poradite i na sebi! Ne ustručavajte se da ulažete u svoje obrazovanje.

ZDRAVLJE

Na vama je da se malo više zainteresujete za zdravu ishranu. Promenite navike i osećaćete se mnogo bolje i zadovoljnije. Zdrav životni stil takođe doprinosi većem zadovoljstvu. Potrebni su vam stalni izazovi, zato postavite sebi određene ciljeve kako biste poboljšali svoje zdravlje. Okrenite se svakodnevnim treninzima, odmah ćete se osećati bolje, bićete ispunjeniji, a samim tim i zadovoljniji. Znate kako se dobro organizovati, pa ćete sigurno pronaći potrebno vreme za aktivnost organizma. Pokušajte da izbegavate ljude koji vas deprimiraju, koji unose lošu energiju, pokušajte da udovoljite sebi što je više moguće. Generalno, ne biste trebali imati većih zdravstvenih problema.

VAGA

LJUBAV

Vaša energija se savršeno uklapa sa partnerom. Ovo je nedelja harmonije i harmonije u vašem emotivnom odnosu, čak i mali sukobi izazvani vašom nesigurnošću ne mogu promeniti tok događaja. Slobodne Vage su konačno u stanju da upoznaju osobu koja u potpunosti ispunjava sve njihove zahteve. Srećno zaljubljeni razmišljaćete o zajedničkom životu. Pred vama su velike životne odluke, neki od vas će planirati potomstvo. Slobodne devojke mogu upoznati šarmantnog momka. Pokazaće se kao vrlo iskrena i zabavna osoba, sa širokim krugom prijatelja. Prilično je omiljen u društvu, zbog svoje neposrednosti, svog iskustva. To može biti povezano sa zakonom ili nekom visokoškolskom ustanovom.

POSAO

Skoro ste se umešali u deo afere ili parnice, a da toga niste ni bili svesni. Zato dobro odaberite ljude sa kojima ćete raditi i ako je potrebno potražite savet od njihovih bivših saradnika kako biste izbegli pogrešne procene. Oslobodićete se ograničenja koja vam nameću ljudi na položaju. Iskoristite bujicu novih ideja i povoljnih okolnosti – sada je vaša prilika. Upoznaćete ljude koji će rado prihvatiti vaše ideje, koje ćete moći da promovišete na pravi način. Naravno, očekujte bolje finansije. Zahvaljujući poslovnim prednostima i opštoj poslovnoj situaciji, vaše raspoloženje će biti bolje.

ZDRAVLJE

Čuvajte se povreda. Prognoza zdravlja nije loša za početak nedelje, međutim, kako vreme prolazi, mogući su želučani problemi. Moguće je da ste zaraženi virusom i da se virus projektovao na vaš stomak. Vodite računa o urogenitalnom sistemu, jer je u suprotnom to vaša slaba tačka. Ako niste posetili lekara, to je sada neophodno. Veoma je važno da više pažnje posvetite sebi i da ne ignorišete određene signale koje vaše telo šalje. Kako ste aktivni u mnogim poljima, pokušajte da smanjite svoje kontakte na razuman nivo, kako ne biste sebe ugrozili. Posvećujte se zdravijim navikama, obratite se stručnjaku. Važno je da ništa ne radite samoinicijativno!

ŠKORPIJA

LJUBAV

Previše obaveza može uticati na vaš odnos sa partnerom, jer on neće moći da razume i prihvati trenutnu poslovnu agendu. Budite oprezni, birajte reči kako ga, bez potrebe, ne biste dodatno povredili. Za to će vam trebati puno strpljenja, jer uprkos naporima da vas razumete, postoji sumnja u vašu odanost, ljubav. Ako ste slobodni, prihvatite poziv za kafu osobe koju ćete slučajno sresti na javnom mestu. Velika je razlika između onoga što pokazujete i onoga što osećate, mnogi od vas su zaljubljeni u nekoga ko vam ne uzvraća osećanja. Bračni odnosi biće prožeti nepoverenjem, ali ljubav i naklonost neće biti dovedeni u pitanje.

POSAO

Veoma ste usredsređeni na posao i odlučni ste da sredite sve prethodne okolnosti koje su vas ometale u funkcionisanju, bilo da se radi o unutrašnjosti vašeg poslovnog prostora ili nerešenim međuljudskim odnosima. Trudićete se i bićete zadovoljni efektom i rezultatima. Neka administrativna ili kadrovska pitanja mogu se rešiti do kraja nedelje. Možete očekivati podršku poslovnih ljudi koja će vam sada trebati. Moći ćete to da cenite i u pravo vreme ćete uzvratiti određenim ustupkom. Upoznati su sa vašim istinskim osobinama, što vam neobično prija. Neka vas društvo razveseli.

ZDRAVLJE

Osjećaj slabosti, mučnina će obilježiti kraj nedelje, pa ćete imati vremena da se malo više pobrinete za hranu za vikend. Nervoza, kao posledica emocionalnog nezadovoljstva, može vam stvoriti veći problem, varenje. Takođe je neophodno ići na redovni ginekološki pregled, ako ste ženskog pola. Nemojte to zanemariti ili odlagati, jer vam je prevencija na prvom mestu. Situacija sa muškarcima je potpuno drugačija, jer osećaju povećan priliv energije, pa je potrebno trošiti je na pravi način, a to je trening, bavljenje sportom. Tome doprinosi i zajednička organizacija sportskog putovanja posle teškog dana.

STRELAC

LJUBAV

I ova nedelja će biti posebna renesansa u odnosu sa partnerom. Ako ste slobodni, neobična mesta idealna su prilika da upoznate nekoga ko bi vas mogao zanimati, a ako prvo dođete u sukob sa tom osobom i svađa će biti početak poznanstva. Razlog tome je energija koja izbija iz vas i može vrlo lako da se pretvori u nekontrolisani bes, pa vas niko neće moći sprečiti da uđete u sukob. Sledeći osećaj koji će vam se javiti je izazov kojem ne možete da se oduprete, koji osoba pobuđuje u vama. Situacija će vas mnogo zaintrigirati, a nakon toga će se postepeno i neprimetno pretvoriti u emotivnu vezu.

POSAO

Ušli ste u nedelju koja će vam omogućiti da uspešno prevladate sve prepreke i dovršite započeti posao, bez većih problema. Naravno, moraćete da budete oprezni, što vam ne bi trebao predstavljati problem, jer imate bogato iskustvo. U mladosti ste mogli da utrčite i budete lakoverni, što vam se sada sigurno ne može dogoditi. Vreme je dobro za vas, a poslovi koje privedete kraju mogu biti višestruko isplativiji. Zadovoljstvo je vaše! Važno je biti individualista u poslu i ne oslanjati se na tuđe savete. Sada je pravo vreme za početak novih planova, vreme je za izradu novih planova i poslovnih koncepata.

ZDRAVLJE

Za razliku od prošle nedelje, kada ste se primorali da konzumirate hranu i piće, ove nedelje ste mnogo umereniji. Osećate se odlično i dobro ste raspoloženi, što se odražava i na vašu okolinu. Treba se družiti, ali zanemariti zatvorene prostore, organizovati šetnje i druženje u prirodi. Uživaćete u aktivnosti više nego obično. Za vas je važno samo da počnete, jer vas čak i nestabilno vreme ne može pokolebati. Uvek istrajavaš u onome što želiš! Važno je pružiti sebi ono što vas čini srećnim. Ipak, vodite računa o krvnoj slici, kao i o jetri, ne forsirajte alkohol! Nije zgorega redovno obavljati zdravstvene preglede.

JARAC

LJUBAV

Morate da promenite svoj stav prema onome što vas muči, kako biste došli do pravog rešenja, jer je ono što uporno prenosite na partnera zapravo vaša krivica. Vaša lična nesigurnost ozbiljno preti da ugrozi vaš emotivni odnos. U tom smislu, posvetite više vremena partneru i otvoreno razgovarajte o svojim strahovima. Razlog za odlazak i prehladu je upravo nedovoljna posvećenost rešavanju problema, kao i njihovo guranje pod tepih. Istovremeno, znate da to ne možete sami da rešite! U braku ćete se suočiti sa novom odgovornošću, ali sa žarom i svežinom. Samci ovih dana dovode poznanstvo koje će se zasnivati na prijateljstvu, a nakon toga biće dubljih emocija.

POSAO

Ako se bavite privatnim biznisom ili imate dugogodišnje radno iskustvo, ova nedelja neće doneti veće probleme. Bićete prijatno iznenađeni boljim odnosima u radnom okruženju. Od sredine nedelje nestaće netrpeljivost koju su pojedinci ispoljavali prema vama. Ne trošite energiju na pogrešne ljude ili kukanje. Uložite ga u nove poslovne poduhvate, što će se nakon nekog vremena pokazati kao pravi potez. Ne samo da ćete biti zadovoljni svojim finansijama, već i lično, jer ćete povratiti veru u sebe. I morate priznati da ste nekada bili vrlo skeptični. Ako ste mladi i neiskusni i na samom početku karijere, pripazite da ne izgubite posao.

ZDRAVLJE

U skorije vreme ste skloni depresiji. Svakako biste trebali posetiti lekara da vam uradi analize koje će on preporučiti. Preplavi vas mračno stanje, iako si to retko dozvoljavate. Tome su doprinele i određene situacije, pojedinci. Naravno, ovo takođe može doprineti padu imuniteta, opštem slabljenju tela. Dosta se forsirate i ne možete da se zaustavite. A i sami znate da „krčag ide do vode dok se ne slomi“! Važno je uraditi potrebne analize, koje će dati pravu sliku opšteg stanja organizma. Sada je važno izbegavati veću aktivnost, iscrpljujući napeti organizam. Povećajte minerale kao i neophodne vitamine. Odmarajte se što više!

VODOLIJA

LJUBAV

Nema potrebe da buljite u odluku s kim ćete stupiti u vezu, jer će se osoba izdvojiti i boriti za vas. Ako ste u vezi ili braku, ovo je nedelja u kojoj se neće dogoditi ništa na šta biste trebali biti upozoreni, štaviše, aspekti su nezahvalni za prognozu, jedino što je sigurno – ništa loše vam neće doneti. Vaša nesigurnost vašeg i partnera isplivaće na površinu. Odvojite dovoljno vremena jedno za drugo, posebno ako ste odsutni. Ne pravite scene i ne svađajte se, jer time nećete ništa postići. Oprosti mi za nešto. Uvek ste spremni na kompromis, ali potrebna vam je i podrška druge strane. Ne dozvolite da vas tvrdoglavost partnera provocira. Strpite se, isplatiće se!

POSAO

Napokon vam se pruža prilika da budete saslušani i da prihvatite neke od svojih osnovnih poslovnih kreacija. Originalni ste, ekscentrični i posebni i zahvaljujući tome ćete biti primećeni. Stoga, ne skrivajte svoje kvalitete, već ih pametno koristite. Mnogi će proceniti rezultate vašeg rada. Klonite se sukoba i družite se sa kolegama od poverenja. Ne dozvolite pojedincima koji nisu dostojni da vas optužuju za tuđe neuspehe kako bi vam skinuli odgovornost. Lako će vam biti da dokažete suprotno, ali ne dajte se i ćutite, jer vam se to kasnije može dogoditi. Važno je sve privesti kraju, koliko god bolno bilo!

ZDRAVLJE

Odmarajte se što je više moguće kako biste povratili snagu koju ste izgubili početkom nedelje. Jačajte imunitet konzumiranjem suplemenata na bazi vitamina i minerala. Da biste istovremeno bili zadovoljni i osećali se dobro, morate biti emocionalno ispunjeni. Stabilnost vam je veoma važna, a tome doprinosi podrška partnera i porodice. Sada nije vreme da se previše forsirate, morate da popunite svoje potrošene rezerve energije. To naravno ne znači da treba potpuno zaustaviti aktivnost, ali u svemu morate biti umereniji. Svako forsiranje organizma doprinosi padu imuniteta, kao i problemima sa koštanim skeletom. Važno je da prema svemu imate pozitivan stav!

RIBE

LJUBAV

Uspostavite ravnotežu između porodičnog i društvenog života i oslobodite se dugogodišnje samoobmane da je sve u redu. Na kraju, otvoreno razgovarajte sa partnerom, jer i kod njega postoji nezadovoljstvo. Očigledno je da ste vi jedini pokretač u rešavanju ovog problema. To ne znači da treba odustati i odustati. Videćete da je potrebno samo malo volje. Oslobodite se stresa koji dovodi do melanholije i depresije pronalaženjem olakšanja iz nekog oblika umetničke aktivnosti. Ako ste sami, ne oklevajte da sklopite nova poznanstva i romantične veze, pa su velike šanse da upoznate osobu sa kojom ćete želeti vezu. Za neke se nova simpatija meša na radnom mestu ili u hodnicima fakulteta.

POSAO

U poslovnom svetu sve funkcioniše kako treba, ako se bavite poslom u kojem vaša mašta i neiscrpna kreativnost dolaze do punog izražaja. U svim ostalim dosadašnjim aktivnostima lako možete postati žrtva svog okruženja. Problem s vama je taj što imate nejasnu sliku o sebi i sopstvenim mogućnostima. Strogi ste kritičar sebe i često imate više kvaliteta od drugih. Kad to shvatite, često ćete biti iznenađeni i u neverici. Vreme je da počnemo da ostvarujemo planove koji se, uprkos njihovim potrebama, nisu pomerili sa mrtve tačke. Budite istrajniji u potrazi za poslom, to bi konačno moglo dati rezultate. Vreme je da se krene dalje!

ZDRAVLJE

Neko vreme ste pod stalnim stresom, pa će simptomi povezani sa ekcemom biti izraženiji. Došlo je do pada imuniteta. Da biste sve to ublažili i izlečili, morate dobiti odgovarajuću terapiju. Ne radite ništa sami, jer je neophodan savet stručnjaka. Morate više voditi računa o svom zdravlju koje ste u poslednje vreme zanemarili. Znate kako da se naterate u hrani i piću, ali i u poslovima koje radite, a koji takođe dovode do fizičke iscrpljenosti. Stres je koban za vašu osetljivu psihu. Sada vam je potreban odmor, zdrava ishrana, kao i unos potrebnih vitamina i minerala. Takođe je važno biti u društvu ljudi koji vas vole i koji vam nešto znače.

(Alo.rs)