Na Marsu uočen Zvezdani razarač

zvezdani-razarac

Ako ste mislili da se Zvezdani razarač može videti samo u filmovima Ratovi zvezda, prevarili ste se.

Poznati NASA-in rover Curiosity je napravio fotografiju objekta koji, prema ljubiteljima NLO-a, neodoljivo podseća na svemirske brodove viđene na velikom platnu.

Skot Verina sa vebsajta UFO Sightings kaže da je primetio ovu anomaliju na najskorijoj fotografiji sa Marsa koju je Curiosity poslao. Crni objekat na slici izgleda kao srušeni NLO.

On je dodao da je ova „letelica“ široka samo 2,5 do 3 metra, pa zato smatra da je unutra bilo samo nekoliko putnika.

Svako ko je gledao Ratove zvezda može lako da uoči sličnosti između ovog objekta i svemirskih brodova iz popularne filmske franšize. Svemirski brodovi iz filma su poznati po svojoj moći da nateraju neprijatelja da se preda ili da ga unište.

U poređenju sa letelicama iz filma, objekat sa Marsa je oko 500 puta manji.

mars-nlo-razarac

Možda je poređenje filma i kadrova sa Marsa preterano, pa bi zato bilo najbolje da svako sam zaključi šta predstavlja snimak sa Marsa i da li ima ikakve veze sa Zvezdanim razaračem.

Jasno je da Vering, kao i svi drugi obožavaoci svemira i svemirskih anomalija sada s nestrpljenjem očekuju nove fotografije sa lica mesta.

„Postoji samo jedna fotografija broda sa Marsa. Rover uglavnom napravi više fotografija svakog okruženja u kom se nađe, ali sada to nije bio slučaj. Možda će ih sutra biti više“, napisao je Vering.

Treba podsetiti da ovo nije prvi intrigantni objekat uslikan na Marsu. Pre par dana, ljubitelji NLO-a su na fotografijama sa Marsa spazili opreznog „guštera“ kojeg je uznemirilo prisustvo rovera.

Osim toga, početkom ovog meseca, ljudi su fotografijama sa Marsa prepoznali vanzemaljsku ženu, kao i svemirsku krabu.

Webtribune.rs