Najjednostavnija metoda ikada: Efikasno skidanje kilograma

fgsnudt37gfsj

Ukoliko vam je cilj da izgubite kilograme, znajte da otkriven neverovatno jednostavan i delotvoran način za ostvarivanje tog cilja.

Do neverovatnog saznaja se došlo nakon studije sprovedene na Univerzitetu u Birmingemu u kojoj su učestvovale gojazne osobe. Studija je trajala 12 nedelja, a učesnici su dobili savete o tome kako da promene svoj životni stil, poprave način ishrane i pojačaju svoju fizičku aktivnost.

Tokom istraživanja, polovina učesnika je imala zadatak da pre svakog obroka popije određenu količinu vode, a preostali broj učesnika je trebalo da pre svakog obroka zamisli da im je stomak već pun.

Rezultati su bili neverovatni.

Učesnici koji su pili vodu pre svakog obroka, izgubili su 4,3kg nakon 12 nedelja. Oni koji su pili vodu samo pre jednog obroka ili je nisu pili uopšte, uspeli su da izgube samo 0,8kg u istom vremenskom rasponu.

hgedcdxnhf

Dr Helen Pareti sa Univerziteta u Birmingemu objašnjava da je potrebno popiti pola litre vode pre svakog obroka, i da su rezultati još bolji ukoliko se ova jednostavna metoda kombinuje sa zdravom ishranom i fizičkom aktivnošću.

Možda je nabolje od svega to što se ova metoda mršavljenja savršeno uklapa u savremenu i brzu svakodnevicu.

Dakle, tajna efikasnog mršavljenja leži u 500ml čiste česmuše. Gazirani sokovi, kisela voda ili zaslađena pića neće dati željene rezultate.

Istraživanja o efektima čiste vode se nastavljaju, a kako dr Pareti kaže, ova jednostavna metoda može značajno doprineti zdravlju pojedinca i društva u celini.

Webtribune.rs