Na Marsu otkrivena drevna vanzemaljska zvezdana kapija -VIDEO

mars

Izgleda da Mars ne prestaje sa iznenađenjima.Lovci na NLO-e i neki NLO sajtovi veruju da su naišli na neverovatno otkriće na Marsu, odnosno ispod Marsa, pronašavši poluzakopanu građevinu u marsovskoj zemlji.

NLO stručnjaci širom sveta tvrde da građevina nije mogla nastati kao prirodna tvorevina na Marsu. Iako su mnogi skeptični kada su u pitanju fotografije sa Marsa govoreći da na crvenoj planeti nikada nije bilo života i da ga nema ni sada, na hiljade ljudi širom sveta veruje da ne znamo baš sve o Marsu.

Prema navodima korisnika interneta koji su komentarisali misterioznu fotografiju, sporna građevina na Marsu bi mogla biti veštačka građevina pre nego prirodna formacija kao što skeptici tvrde.

Drugi pak veruju da je to neka vrsta zvezdane kapije poput Kapije bogova u Haju Marsi u Peruu.

Ima i onih koji veruju da su brojne građevine koje se vide na NASA-inim fotografijama sa Marsa pravi dokaz da postoje tajne baze na Marsu i da je Mars u stvari naseljen.

Prema teoriji dr Brandenburga, na Marsu je živela civilizacija koju je neko ili nešto uništilo u dalekoj prošlosti. Dr Džon Brandenburg je stručnjak za teorijsku fiziku sa Univerziteta u Kaliforniji i veruje da postoje brojni dokazi da su se na crvenoj planeti dogodile najmanje dve velike nuklearne eksplozije.

On tvrdi da su na Marsu detektovani uranijum i torijum u tragovima i da su oni mogli dospeti tamo samo putem nuklearne eksplozije. Dr Brandenburg veruje da je neka neprijateljska vanzemaljska rasa uništila marsovsku civilizaciju i da bi nas mogla da čeka ista sudbina.

Izjave dr Brandenburga i drugih naučnika ukazuju na mogućnost da se na fotografijama sa Marsa zaista vide ostaci drevnih marsovskih gradova, spomenika i drugih građevina.

Da li ćemo jednog dana konačno otkriti misterije crvene planete?

Webtribune.rs