Naslovnica IZA OGLEDALA OVO SU PREDVIĐANJA SRPSKOG ASTROLOGA IZ 2015: Pokušaj atentata na Putina u...

OVO SU PREDVIĐANJA SRPSKOG ASTROLOGA IZ 2015: Pokušaj atentata na Putina u 2016.

Image:Russian President Vladmir Putin and his limo

[adsenseyu2]

Zlatko Zlatković, jedan od najpoznatijih srpskih astrologa ispričao je šta sve očekuje svet u 2016. godini, sudeći po onome što je “zapisano u planetama”.

U svetu se svakodnevno dešavaju loše stvari. Ratovi bukte na svim stranama, i kako stvari stoje, primirje nije blizu.

Naime, zbog loših astroloških aspekata koji traju već dugo vremena, prema prognozi Zlatka Zlatkovića, situacija ide i dalje u pravcu negativnih razvoja događaja.

– Svi smo svedoci šta se događalo poslednjih godina i koliko se terorizam proširio po svetu, naravno najviše kao posledica loše politike zapada u prošlosti – kaže on.

Planeta Uran se i dalje nalazi u znaku Ovna, a planeta koja inače označava pojavu zločina i kriminala pa i terorizma – Pluton, i dalje boravi u znaku Jarca, čime nastaje veoma nepovoljan i dugotrajan aspekt koji se naziva kvadrat, s veoma lošim uticajem i u 2016. godini.

[adsenseyu4]

– Čak je i naredna godina na neki način i kulminacija tog negativnog aspekta. U astrologiji je svet podeljen po regionima uticaja planeta, pa se za ove dve pomenute planete može reći da uticaj provode nad teritorijama Bliskog Istoka, severne Afrike kao i Male Azije – priča Zlatko, pa dodaje:

– Zbog toga, težište uticaja i dalje pada na te regione. Možemo očekivati i dalju eskalaciju sukoba svih strana sa ISIS-om, kao i velikih problema koje će ta organizacija praviti Evropi, Americi, Rusiji i Africi. Treba obratiti pažnju na predstojeća pomračenja Sunca i Meseca u narednoj godini, a to je tokom marta i septembra 2016. godine.

Kako kaže, to će biti najgori periodi u kojima može doći do velikih tragedija prouzrokovanih terorizmom.

Kao što je i prošle godine napomenuo, u SAD i naredne godine može doći do masovnih ubistava po školama i univerzitetima, kao i podsticanja rasne mržnje. U Rusiji će najverovatnije doći do nekoliko teških terorističkih napada, a od takvih loših događaja neće biti pošteđena ni Indija (u aprilu), Australija (u februaru), Filipini (mart, jun i septembar) i Afrika, tačnije Nigerija (jun).

[adsenseyu1]

– Što se same planete tiče, ona će i dalje pokazivati ljutnju i bes pa ni 2016. godine nećemo biti pošteđeni velikih zemljotresa, prirodnih katastrofa i cunamija. S astrološkog stanovništva mogu reći da će zemljotresima najviše biti pogođena, inače prirodno osetljiva strana sveta: Japan, Indija, Indonezija, Filipini, Čile, Meksiko, Peru i Florida. Na tim pravcima možemo očekivati teške zemljotrese s mogućim kataklizmičnim razmerama, sa upozorenjima za cunami.

Ovo se sve može dogoditi u periodu između 21. febraura do 31. marta, zatim od 10. do 22. maja, od 25. juna do 17. jula, od 26. avgusta do 1. oktobra i od 15. novembra do 5. decembra.

Teškim poplavama u narednoj godini biće pogođena Kina, Burma, Nepal, Vijetnam, Tajland, Australija, Venecuela, Kolumbija i Argentina.

Takođe se po planetama vidi pokušaj atentata na ruskog predsednika Vladimira Putina, kao i na američkog predsednika.

IZVRŠEN ATENTAT NA PUTINA: Putinov vozač odmah poginuo, Putin bio u drugom automobilu – VIDEO

AMERIČKI MEDIJI POTVRDILI: Atentat na Putina se zaista dogodio, Putin u poslednjem trenutku promenio trasu puta, evo zašto

(Telegraf.rs)

[adsenseyu2]