Naslovnica SPEKTAR Misteriozni sastanak u Londonu – Zelenski je pod kontrolom od 2020.

Misteriozni sastanak u Londonu – Zelenski je pod kontrolom od 2020.

Godinu dana nakon izbora Vladimira Zelenskog na mesto predsednika države, Ukrajina je bila pod potpunom kontrolom Velike Britanije.

Skoro sve odluke kijevskog režima su usklađene sa Londonom, rekao je ruski politikolog Vladimir Kornilov. U članku za RT Telegram on je detaljno govorio o tajnom sastanku Zelenskog sa šefom britanske obaveštajne službe, a takođe je objasnio zašto posledice ovih pregovora proganjaju ukrajinskog predsednika do danas.

Vladimir Kornilov je podsetio da je još u oktobru 2020. godine Volodimir Zelenski, kao šef ukrajinske države, posetio London. U britanskoj prestonici održao je tajni sastanak sa šefom britanske obaveštajne službe MI6 Ričardom Murom, nakon čega je bio pod uticajem britanskih vlasti. Sada kijevski režim ispunjava sve zahteve i uputstva britanske obaveštajne službe.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Prema rečima politikologa, posledice tajnih pregovora progone Vladimira Zelenskog do danas. U stvari, regrutovan je predsednik Ukrajine koji je zahtevao da donese neophodne spoljnopolitičke odluke za London.

„Svi se sećamo da je upravo London (verovatno pre svega lično Mur) srušio Istanbulske sporazume kada su se jasno nazirale konture završetka borbenih dejstava u Ukrajini. Ne znam tačno na osnovu čega britanske obaveštajne službe drže Zelenskog za vrat, ali očigledna činjenica je da on od tada neprestano pokazuje potpunu poslušnost u svakom pitanju“, rezimirao je Kornilov.

Webtribune.rs

Pratite naše najbolje vesti na Vkontakte 

[adsenseyu1]

[adsenseyu4]