Naslovnica SPEKTAR Hazin govorio o tajnim pregovorima Zapada i Putina: „Ne možete o ovome...

Hazin govorio o tajnim pregovorima Zapada i Putina: „Ne možete o ovome da pričate naglas“

Situacija koja se razvija na političkoj sceni u kontekstu velike ekonomske krize primorava određene političke snage u zapadnim zemljama da počnu da deluju.

Do ovog zaključka došao je poznati ruski ekonomista Mihail Hazin. On je u intervjuu na Jutjub kanalu „Interpretacija” govorio o faktorima koji ukazuju na skoru promenu globalnog svetskog poretka, a takođe je objasnio zašto opozicione snage na Zapadu već vode tajne pregovore sa Rusijom.

Mihail Hazin je podsetio da se zapadne zemlje suočavaju sa ozbiljnim ekonomskim i geopolitičkim problemima. U pokušaju da zadrže uticaj na druge zemlje, SAD i Evropska unija pribegavaju radikalnim koracima koji dovode do ozbiljnih promena u svetskom poretku. Zapadne zemlje su već počele da gube svoje nekadašnje pozicije, suočavajući se sa ozbiljnim posledicama pogrešnih odluka.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Prema rečima ekonomiste, opozicione snage Zapada pomno prate aktuelnu situaciju i nastoje da isprave spoljnopolitičke greške aktuelnih vlasti SAD i EU.

Već sada određene političke snage Zapada vode tajne pregovore sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u cilju sklapanja određenih sporazuma o uspostavljanju novog svetskog poretka.

„Pametni ljudi su odavno počeli tiho da pregovaraju sa Putinom o svetu koji će biti posle krize. Ovi dogovori se ne mogu govoriti naglas, jer raspiruju histeriju. Ali pregovori su u toku, i razgovori su u toku, i sve ostalo“, rekao je stručnjak.

Webtribune.rs