Naslovnica SPEKTAR Daglas Mekgregor: Putin pronašao taktiku da zaustavi sve planove SAD

Daglas Mekgregor: Putin pronašao taktiku da zaustavi sve planove SAD

       

Ruski predsednik Vladimir Putin, za razliku od zapadnih lidera, ne pravi ozbiljne greške, rekao je pukovnik Daglas Mekgregor, bivši savetnik šefa Pentagona na svom Jutjub kanalu.

„Razlika između Putina i nas je u tome što kakve god greške da je napravio u smislu pretpostavki, u poređenju sa greškama koje smo napravili, one i dalje izgledaju trivijalno“, rekao je ekspert.

Prema njegovom mišljenju, Zapad je mislio da Rusija ima zaostalu ekonomiju koja bi brzo propala ako bi joj se uvele sankcije, ali je to bila greška.

Otvorite Telegram da bez cenzure primate izbor naših najboljih vesti

„Ruske fabrike rade 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, proizvodeći municiju, oružje, projektile, odnosno sve ono što je, kako smo ranije mislili, moralo da nestane veoma brzo bez šanse da popuni zalihe“, napominje Mekgregor.

Osim toga, on smatra da je veći deo planete sada stao na stranu Rusije, suprotstavljajući se SAD i Evropi.

[adsenseyu4]

Prema Putinovim rečima, politika obuzdavanja i slabljenja Rusije je dugoročna strategija Zapada, a sankcije su zadale ozbiljan udarac celokupnoj globalnoj ekonomiji.

Ipak, ruski lider je uveren da aktuelni događaji podvlače crtu pod globalnom dominacijom Zapada i u politici i u ekonomiji.

Webtribune.rs

Otvorite novu mrežu Truth Social bez cenzure
Pratite tokom 24 sata bez cenzure naše najbolje vesti samo na Vkontakte