Naslovnica IZA OGLEDALA 7 američkih satelita otkazalo u Zemljinoj orbiti – Neko je umešao prste

7 američkih satelita otkazalo u Zemljinoj orbiti – Neko je umešao prste

       

Verujete li u slučajnosti? Mnogi ljudi smatraju da slučajnosti ne postoje. Svaki događaj i svaki incident ima razlog ili pretpostavke, realizaciju akcije i posledice nakon što se događaj završi.

Međutim, često je jedna od tih faza ili čak više njih, izvan dosega racionalnog razumevanja koje su postavili predstavnici akademske nauke. U takvim slučajevima često dolazi do zamene pojmova i manipulacije činjenicama.

Od kraja decembra 2021. do 22. januara 2022. godine, 7 američkih satelita je prestalo sa radom u Zemljinoj orbiti. Zvanična verzija je banalna – 7 kvarova u manje od mesec dana koji su doveli do prestanka rada ovih uređaja. Kvar 7 satelita je običan događaj … i mogli bismo završiti priču o ovom događaju, da nije bilo jednog trenutka.

Otvorite Telegram da bez cenzure primate izbor naših najboljih vesti

Amaterski astronom iz Australije postao je svedok „kvara američkih satelita“. Prema njegovom izveštaju, u svom vidokrugu primetio je objekat izduženog oblika sa dva konusna odeljka. Iz tih odeljaka su se otvorila vrata i iz njih su izletele crvenkaste loptice.

Kako su se približavale Zemljinom satelitu, loptice su menjale boju u narandžastu a zatim se raspale zajedno sa aparatom, pretvarajući se u prah.

Nakon toga, astronoma su pozvali na lokalni radio, gde je detaljno opisao svoja prethodna posmatranja. Naravno, kada je reč o amaterskim astronomima i ufolozima, želeli bismo, pored razgovora, videti fotografije ili video zapise, ali u ovom slučaju to nije bilo moguće. Zašto?

Sam istraživač objašnjava: „Stvar je u tome da već više od 15 godina posmatram bliski svemir. I naravno, mogu razlikovati Zemaljske objekte od nečega neobjašnjivog. U suštini, ne smatram sebe ufologom, ali tokom svog dugogodišnjeg rada susreo sam se sa situacijama koje su teško racionalno objašnjive.

Evo jednostavnog primera. Zemaljski sateliti se kreću prosečnom brzinom od 28.500 km/h. Objekt koji je prišao Zemlji i izbacio neke, ne znam, energetske projektile, kretao se mnogo brže.

Prema mojoj proceni, njegova brzina je prelazila 100.000-120.000 km/h. Bez obzira na dobru opremu koju imam na raspolaganju, nisam mogao to snimiti. S obzirom da moja posmatranja nisu neprekidna i da se bavim posmatranjem svemira u slobodno vreme, smatram da je uzrok kvara i drugih 6 satelita bio taj isti NLO.

[adsenseyu1]

Nemam dokaze, ali po mom shvatanju, barem jedan od 7 satelita koji su prestali sa radom, trebao je da pređe atmosferu i padne na Zemlju, ali to se nije dogodilo. Razlog tome je verovatno anihilacija koju sam posmatrao sopstvenim očima.“

Nakon ovih izjava, ufološka zajednica se obratila NASA-i za objašnjenja. Prošlo je gotovo mesec dana, pre nego što je stigao odgovor da se ništa slično nije dogodilo, i da svi sateliti normalno funkcionišu. Dakle, da li Australijanac laže?

U Japanu se takođe pojavio amaterski astronom, koji je opisao sličnu situaciju 19. januara na svom blogu.

Nešto je uništilo Zemaljski satelit koristeći crvenkastu svetlost, i isto tako brzo otišlo kao što se pojavilo u njegovom vidokrugu. Moglo bi se sve otpisati na maštu, ali poruke dva nezavisna svedoka koji se nikada nisu upoznali, detaljno se poklapaju. U tom slučaju, istina bi prešla na stranu amaterskih astronoma, a ne na stranu predstavnika NASA-e.

Međutim, ako je sve to istina, ko i zašto je uništio 7 američkih satelita na niskoj orbiti u manje od mesec dana, i kakva tehnologija omogućava takvu brzinu leta od 120.000 km/h?

Nemoguće je, da tehnološka civilizacija postoji samo na jednoj planeti. Stoga je logično pretpostaviti, da tehnički objekti drugih civilizacija mogu posećivati Sunčev sistem.

NLO-i ne putuju kroz milione kilometara svemira, već koriste nepoznate zakone fizike, dinamike i astronomije. Mogu se trenutno nalaziti unutar magnetnih polja različitih kosmičkih objekata, bilo da se radi o planeti, zvezdi ili nečem drugom.

Rezimirajući sve što je rečeno, primetno je da se amaterski astronomi zaista suočavaju sa misterioznim događajima, i da nije moguće sve svesti na obične kvarove u NASA-i.

Webtribune.rs

Otvorite novu mrežu Truth Social bez cenzure
Pratite tokom 24 sata bez cenzure naše najbolje vesti samo na Vkontakte 

       

[adsenseyu4]