Naslovnica IZA OGLEDALA CIA objavila deklasifikovana dokumenta o piramidama i izgubljenim civilizacijama na Marsu

CIA objavila deklasifikovana dokumenta o piramidama i izgubljenim civilizacijama na Marsu

mars- piramide

Nedavno objavljena deklasifikovana dokumenta od strane CIA-e, otkrivaju zanimljive detalje o Marsu. Dokument, koji datira od 22. maj 1984. godine, pominje masivne “megalitne“ zidove, piramide i izuzetno visoka “bića“ na Marsu.

U januaru je Centralna obaveštajna agencija SAD-a, CIA, objavila na internetu više od 12 miliona stranica deklasifikovanih dokumenata. Među njima su ufolozi pronašli interesantan dokument koji sadrži detalje o paranormalnom eksperimentu koji je otkrio fascinantne detalje o Marsu.

[adsenseyu1]

Dokument pod nazivom “Istraživanje Marsa“ datira od 22. maja 1984. godine i sadrži transkript eksperimenta sprovedenog od strane CIA-e. Agencija je fokusirala svoje istraživanje na konkretne koordinate na Marsu: 40,83 stepeni severno/9,55 stepeni zapadno.

Kako prenosi Mirror, tokom intervjua, rečeno je da je vidovnjak koji je korišćen u eksperimentu CIA-e precizno opisao površinu Marsa – i vanzemaljce koji su tamo živeli.

Agent CIA-e zadužen za pisanje transkripta je napisao datum i koordinate na papiru, a zaim papir stavio u koverat i zapečatio ga. Zapečaćena koverta je dostavljena “vidovnjaku“, koji je upozoren da se eksperiment odnosi na geografske koordinate, ali mu nisu date dalje specifikacije.

Poruka koju je napisao agent CIA-e glasi:

[adsenseyu5]

“Planeta Mars“

“Vreme interesa oko milion godina pre Hrista“

Nakon što su medijumu dali gore navedene detalje, agent ga je zamolio da se koncentriše na podatke.

mars- piramide 1

Subjekat je video sledeće:

“… Želim da kažem da izgleda kao ah.. Ne znam, izgleda nekako.. imam nekako kos pogled na… piramidu ili oblik piramide. Veoma je visoko, kao da se nalazi u… velikom zaostalom području.“

Subjekat je nastavio:

“Žućkasto je, ah… oker boje…“

[adsenseyu1]

Kada ga je agent CIA-e upitao o površini planete, subjekat je odgovorio:

“Pratim teške, teške oblake, više kao vrtlog prašine… to je geološki problem. Čini se da je kao, ah… Samo malo, moram da ispeglam ovo. Zaista je čudno. Gledam u, u… naknadno dejstvo velikog geološkog problema.“

Zanimljivo, koordinate na koje je subjektu ukazao agent, odgovaraju Marsovom regionu „Cydonia Mensae“, gde su ufolozi, kako navodi Mirror, otkrili “veštačke piramidalne oblike“.

Zgonetne “strukture“ su vidljive uz pomoć satelitskih snimaka koristeći Google Earth.

Agent CIA-e je zamolio subjekta da se vrati u vreme pre nego što se “geološki problem dogodio na Marsu“:

[adsenseyu6]

“… Hm, potpuna razlika, to je ah… ne znam… oh dođavola, to su kao planine prljavštine… pojaljuju se i onda nestaju kada dođete ranije. Vidite… velike ravne površine, veoma glatkih… uglova, zidova, veoma su veliki, iako, mislim da su megalitski..“

Subjekat je nastavio:

“… Vidim ah… Kao da je percepcija senke ljudi, veoma visokih… tankih, to je samo senka. Kao da su oni bili tamo, ali nisu više..“

Agent CIA-e je potom zamolio medijuma da ode još unazad u vreme kada su “oni“ bili tamo:

“… Hm… Kako da dobijam dosta statike na liniji i svemu, prekida se sve vreme, veoma fermentirani delovi..“

Agent CIA-e je potom zamolio subjekta da prijavi samo sirove podatke:

Subjekat je odgovorio:

“Samo viđam vrlo velike ljude. Pojavljuju se tanki i visoki, ali su veoma veliki. Ah… nose neku vrstu čudne odeće.“

Dokument nastavlja dalje sa detaljisanjem izuzetno zanimljivih informacija o Marsu.

Zanimljivo, u poslednjih nekoliko godina su brojni naučnici progovorili o Marsu i kako postoji dovoljno podataka koji ukazuju da je u dalekoj prošlosti, Mars zapravo bio naseljen jednom (ili više) inteligentnih civilizacija.

Prema rečima dr Džona Brendenburga– koji ima doktorat u teorijskoj fizici plazme sa Univerziteta u Kaliforniji, i koji je radio za NASA– postoji dovoljno dokaza da se dokaže da su se najmanje dve velike nuklearne eksplozije dogodile na površini crvene planete u dalekoj prošlosti. Prema rečima dr Brandenburga, drevni Marsovci poznati kao Kidoniansi i Utopisti, masakrirani su u ogromnom nuklearnom napadu– a dokazi genocida se mogu videti i danas.

Celokupan dokument se može naći na sajtu CIA-e.

Webtribune.rs

[adsenseyu5]