Izlečite vaše proširene vene sa mešavinom od samo ova 3 sastojka! (RECEPT)

prosirene-vene

Mnogi ljudi širom sveta pate od ovog zdravstvenog problema. Proširene vene može dobiti svako, i prouzrokuje ih mnoštvo faktora. Ovaj zdravstveni problem zaista može biti frustrirajući, što iz estetskih, što iz zdravstvenih problema.

Pre svega morate znati da ovaj problem prouzrokuje dosta razloga i rizičnih faktora. Ovo su oni najčešći:

  • Starenje
  • Nedostatak fizičke aktivnosti
  • Genetika
  • Ograničenja u pokretu
  • Hormonske promene u ljudskom telu

Nema potrebe, da budete zabrinuti jer postoje prirodni, domaći lekovi koje možete koristiti da pobedite uzroke proširenih vena i smanjite njihove simptome na minimum. U ovom članku možete videti kako da napravite najbolji domaći lek za proširene vene.

Ovaj lek je efikasan, koristan i izuzetno dobar za lečenje proširenih vena. Sve što vam je potrebno jeste aloe vera, šargarepa i jabukovo sirće. Samo pratite jednostavna uputstva ispod i bićete spremni. Kao što je navedeno, ovaj recept je veoma jednostavan za pravljenje i sadrži lako dostupne sastojke koji su vam dostupni u najbližem supermarketu ili prodavnici zdrave hrane.

Sastojci:

  • pola šolje iseckanih šargarepa
  • pola šolje aloe vere
  • jabukovo sirće

 

Uputstvo:

Ubacite šargarepu i aloe veru u blender. Dobro ih izmiksujte u blenderu i tokom blendiranja dodajte jabukovo sirće kako biste dobili izjednačenu smesu. Ova smesa bi trebala biti gustine kreme.

Kako se koristi:

Nanesite ovu mešavinu na predeo oko vaših proširenih vena na nogama. Zatim ispružite i podignite noge narednih 30 minuta. Nakon tih 30 minuta mešavinu isperite sa vaših nogu hladnom vodom. Za najbolji efekat, koristite ovu mešavinu bar tri do četiri puta dnevno.

Uporedo sa ovim tretmanom, trebalo bi da napravite male izmene u vašem stilu života – idite u kratke šetnje svakodnevno. Ovo će pospešiti vašu cirkulaciju. Da vas podsetimo, koristite ovu mešavinu svaki dan ukoliko želite da dobijete najbolje rezultate. Ukoliko patite od ovog problema – proširenih vena, onda je ovo pravi domaći lek za vas.

Webtribune.rs