Bliži se katastrofa: Hazin objasnio kako da se uštedi novac tokom kolapsa dolara

Američki dolar je u stanju da izgubi svoj status međunarodne valute u bliskoj budućnosti, kao i da izgubi svoje nekadašnje pozicije u globalnom finansijskom sistemu.

Do ovog zaključka došao je poznati ruski ekonomista Mihail Hazin. Uživo na radio prenosu „Moscow speaking“ detaljno je govorio o skorom početku nove ekonomske krize, a takođe je objasnio kako da uštedite svoj novac tokom kolapsa dolara.

Mihail Hazin je skrenuo pažnju na činjenicu da događaji koji se odvijaju na međunarodnoj areni ukazuju na skoro približavanje ozbiljne ekonomske katastrofe. Reč je o velikoj finansijskoj krizi, koja će biti prava presuda za američku ekonomiju i dolar.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

„Trenutno stanje u svetu je takvo da katastrofa može da izbije u svakom trenutku. Konkretno, američko finansijsko tržište je već spremno za kolaps. Kolaps bi mogla da izazove prirodna katastrofa, nova pandemija, rat ili neka druga vrsta šoka“, objasnio je stručnjak.

Ekonomista je izrazio uverenje da će američki dolar izgubiti svoje nekadašnje pozicije, kao i da će izgubiti svoju finansijsku privlačnost.

Pad međunarodne rezervne valute dovešće do drugih nepredvidivih posledica. Međutim, možete uštedeti svoj novac tokom kolapsa američke valute ulaganjem u zlato. Ova imovina je pouzdana investicija koja će vam omogućiti da održite i povećate svoje rezerve.

Webtribune.rs